USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівників ЛПЕ тривожить не лише зарплата

15 Травня 2009 09:24
Налагоджувати економічну ситуацію Луцького підприємства електротранспорту тимчасово будуть заступники Луцького міського голови Петро Гоцалюк та Лариса Соколовська. Таким було рішення виїзного засідання виконкому 14 травня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Крім заборгованості по зарплаті, водії та кондуктори ЛПЕ озвучили низку проблем та вимог. Найболючішою темою для працівників підприємства стали графіки. По-перше, вони не є зручними, оскільки біля супермаркету «Там-Там» їх постійно випереджують маршрутки №2 та №32. «Крім того, приватники часом спеціально не дають проїзду, щоб зібрати «пінку», – обурився один із водіїв. А це, у свою чергу, призводить до зменшення пасажирів та збою графіку.
 
Також страйкарі жалілися, що влада не контролює простої на зупинках маршрутного таксі. Вони заважають правильній парковці, таким чином вони мусять зупинятись або на початку, або в кінці зупинки, а часом і поодаль. «Тому виходить так, що хто сів, а хто не сів, то його проблеми, бо чекати ми не можемо, оскільки у нас графік», – розповіла про проблему кондуктор. Цими питаннями виконком доручив зайнятись начальнику відділу транспорту та зв’язку департаменту економіки Костянтину Патракеєву.
 
Також кондуктори просили у керівництва зменшити план, оскільки він є нереальним. Проте за його невиконання їх позбавляють премії та пишуть на них догани. Також працівників ЛПЕ не влаштовує робота контролерів, які, на їхню думку, повинні контролювати зайців, а не водіїв та кондукторів.
 
Серед інших вимог страйкарів – своєчасна виплата відпускних, облаштування кінцевих зупинок, покращення стану тролейбусів та контактної мережі, яка найбільше зношена на центральній вулиці міста – проспекті Волі. Також водії пожалілися на якість транспорту від Луцького автозаводу.
 
Для вирішення озвучених проблем та складення плану виходу підприємства із кризового стану рішенням виконкому Петра Гоцалюка та Ларису Соколовську назначили тимчасово керуючими підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лихвар Показати IP 15 Травня 2009 15:05
крім того що фотка з іншого міста (Тернополя), ви ще й взяли її без дозволу, й навіть без вказання авторства... :((
Лихварю Показати IP 15 Травня 2009 15:11
А ти наведи курсор мишки на картинку і побачиш фокус
лихвар Показати IP 15 Травня 2009 15:45
це звісно непогано, але набагато ліпше писати авторство (принаймі, я так роблю) п.с. там же були фотки і з Луцька з тролями..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus