USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівнику луцького управління освіти видадуть ордер на квартиру

17 Березня 2021 22:38
Працівнику управління освіти Луцької міської ради видадуть ордер на квартиру, яка раніше була у складі гуртожитку.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету 17 березня.

Так, члени виконкому вирішили вивести зі складу гуртожитку управління освіти Луцької міської ради однокімнатну квартиру, в якій з 2014 року проживає працівник управління освіти Коцур Юрій Григорович (працює в управлінні освіти 12 років).

Чоловік отримає ордер на вищевказану квартиру.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що безкоштовні квартири надали двом військовослужбовцям із Луцького прикордонного загону.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ольга Показати IP 17 Березня 2021 23:24
І зарплату має добру, і стаж держслужбовця вислуга років, і робота легка, і з директорів шкіл і садочків можна щось взяти і щей квартиру подарили, ось яка вона несправедлива країна в якій живуть добре тільки держчиновникиа не звичайні люди, звичайні люби заробляють на квартиру тяжкою і тривалою працею і щей закордоном працюють... Але чому тут дивуватися якщо деякі чиновниці собі клісло сидіти в кабінет купляють за 1000долларів. Така у нас країна і нажаль нічого на краще в ній не змінюється.
Анонім до Ольга Показати IP 18 Березня 2021 10:48
Мене теж дивує. Ми сплачуємо податки із маленьких зарплат, щоб вони отримували свої величезні зарплати, премії, оздоровчі. Вони це сприймають як данність. Звідки беруться ці спеціалісти, що посідають у владних кабінетах? Зазвичай вони не найрозумніші, не найосвіченіші, не найчесніші.
Qwerty Показати IP 18 Березня 2021 07:02
Цінний работнік
Відверта Показати IP 18 Березня 2021 14:27
Не заздріть. Працює за 5 людей і робота не мед. Нікому зла не зробив. Працівники шкіл і садочків йому завжди дякують за допомогу. І посада -інженера, це не держслужбовець. За місце не тримається. Ідіть спробуйте....
До відверта Показати IP 19 Березня 2021 07:28
Я в українській армії закрив більше 20 років, служба на морозі на холоді на жарі в незручній формі, роботи в ночі , роботи в складних метео умовах,на початку девяностих робили навіть в релігійні свята.Під час служби Слава Богу нікого не вбило не покалічило (артилерія) мабуть найбільше моє багатство. Стояв на квартирій черзі майже 30 років у 2020 році добровільно знявся . Ато відразу майже дали квартиру і майже відразу приватизувати. Де ж та українська СПРАВЕДЛИВІСТЬ чи Луцька СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Юрій Коцур до до від Показати IP 19 Березня 2021 10:52
Шановний артилерист. Я на квартирному обліку Міністерства Оборони із 1992 року і також маю вислугу більше 20 років. І що таке служба знаю не гірше за Вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus