USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівники Луцького зоопарку врятували лисицю, що оселилася у під'їзді житлового будинку

7 Грудня 2019 08:00
В обласному центрі Волині небайдужі лучани за допомогою працівників Луцького зоопарку врятували поранену лисицю, яка шукала порятунку в під'їзді багатоповерхівки.

Про тварину, яку помітили у п'ятницю, 6 грудня, у житловому будинку на вулиці Потебні написала у Facebook-спільноті «Загублені та Знайдені Тварини» Мирослава Грищук, інформує Таблоїд Волині.

«Не боїться людей, але не допускає. Можливо, чиясь згуба, шукаємо господаря», – написала жінка.

Публікація набула неабиякого обговорення у групі зоозахисників, які прониклися долею тварини. А вже за годину після розміщення допису за рудою красунею приїхали працівники Луцького зоопарку і «евакуювали» тваринку.

У коментарях зазначили, що у лисиці була пошкоджена лапа, можливо, капканом. У зоопарку їй нададуть необхіну допомогу і перевірять, чи не хворіє тварина на сказ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кєп Показати IP 7 Грудня 2019 08:42
Люди настільки отупіли, що і швидку будуть шукати по соцмережах.
Психопланетарій, Лип Показати IP 7 Грудня 2019 09:58
Скоріше за все лисиця була змалку у когось як домашня тваринка, В звязку з тим й привикла до людей. Але коли підросла стала не потрібною, лисиці відрізняються своєю особливістю від свійських або домашніх тварин, а тому тримати їх в неволі та ще у зрілому віці вже не представляє інтересу, тільки муки для господара та лицисі. Тому видно знаючи на запах та не боячись людей, коли в неї трапилась біда лисиця за порятунком прийшла до людей. Приємно, що знайшлись небайдужі люди та викликали службу порятунку. Впевнений на 100%, що зараз деякі громадяни будуть читати мій коментар та наголошувати от ці люди дурні, лисиці ж рознощики зарази, треба було її вбити. Усім щастя і здоров"я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus