USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У під’їзді в центрі Луцька шукали вибухівку

17 Липня 2016 17:49
У підозрілому предметі в обласному центрі поліція вибухової речовини не виявила.

Так, сьогодні, 17 липня, на екстрену лінію «102» надійшло повідомлення про виявлений підозрілий предмет в під’їзді по вулиці Лесі Українки, що у обласному центрі. Спеціалісти-вибухотехніки вибухової речовини у підозрілому предметі не виявили. Загрози життю та здоров’ю громадян немає.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

На екстрену лінію «102» близько 14:20 надійшло повідомлення про те, що у під’їзді будинку по вулиці Лесі Українки виявили підозрілий предмет.
На місце події терміново виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції, патрульна поліція Луцька, спеціалісти вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Правоохоронці евакуювали жителів під’їзду. Під час проведення детального огляду вибухової речовини у предметі не виявили. Загрози життю та здоров’ю громадян немає.

Відомості за даним фактом зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні правопорушення та події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пупкін Показати IP 17 Липня 2016 18:06
Знову школяр пробував зробити засіб для розпилення води і поліція не дала!
? Показати IP 17 Липня 2016 19:22
...дострибалися..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus