USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівники РДА на Волині, у яких виявили COVID-19, одужали

24 Червня 2020 14:59
У Волинській області вдалося ліквідувати спалахи коронавірусу в психіатричній лікарні селища Олики та Любешівській РДА.

Про це йшлося 24 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Як повідомила головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, вдалося ліквідувати спалахи коронавірусу в психлікарні Олики та Любешівській РДА.

«Всі 11 працівників Любешівської РДА одужали», – сказала вона.

Та додала, що на етапі ліквідації – спалахи на Володимир-Волинській птахофабриці та у Ківерцівському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

«Однак найвищі показники захворюваності на сьогодні реєструються в місті Ковелі, Ківерцівському, Ратнівському, Камінь-Каширському районах. Триває епідемічне ускладнення в селищі Річиця Ратнівського району», – зазначила Наталія Янко.

Вона наголосила, що ситуацію в Річиці двічі розглядала комісія з питань ТЕБ та НС. Зараз епідситуація в селі, за словами Наталії Янко, завдяки введеним карантинним обмеженням стабілізується.

Нагадаємо, за останню добу на Волині зареєстровано 61 новий випадок захворювання на COVID-19. Найбільше – у Ковельському районі (15 випадків). Три випадки завершилися летально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 24 Червня 2020 15:15
Ці 11 громадян Любешова одужали, добре, що може не хворі. А їх рідні, близькі друзі та колеги по роботі, що вони не мають хвороби. Цих людей близького оточення інфікованих 11 людей хто буде перевіряти, чи чекаємо десь через 2-3 тижні, нового спалаху, а потім будемо говорити, що необхідно було здійснити загальну перевірку всіх і т.п.
ЗНАЮ Показати IP 24 Червня 2020 19:52
ЛУЦЬКА РАЙРАДА НА КАРАНТИНІ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus