USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівники Луцького КРК не мають за що годувати сім’ї?

8 Липня 2009 18:31
Ситуація із заробітною платою на Луцькому картонно-руберойдовому комбінаті продовжує залишатися складною. Лише 3 липня працівникам видали по 500 гривень заробленого за січень 2009 року, – 7 липня інформує репортер «Волинських Новин».
Нагадаємо, що напередодні Дня міжнародної солідарності трудящих на Волині було сформовано «чорний список» працедавців, до якого потрапили відомі підприємства області у зв’язку з незаконним звільненням працівників, невиплатою заробітних плат, недотриманням колективних угод та ненаданням соціального захисту. 
На той час до горе-лідерів рейтингу увійшов Луцький картонно-руберойдовий комбінат. Адже рівень заборгованості по заробітній платі тут становив 1мільйон 200 тисяч гривень, а працівники комбінату не отримували зарплати ще з грудня 2008 року.
Більш ніж через два місяці після цього ситуація на ВАТ «Картонно-руберойдовий комбінат» кардинально не змінилася. Від працівників комбінату довелося почути, що їм «немає за що кормити наші сім’ї». «Ми зупинили лінію по виробництву політурного картону з вимогою виплатити гроші. Проте ніякого результату немає… Зібрали 200 підписів та подали позов до суду… Самчук Олександр Петрович, державний виконавець, виніс рішення про стягнення з комбінату на нашу користь, і знову таки – жодних зрушень», – розповідають вони. Люди стверджують, що зверталися до Луцького міського голови та голови Волинської ОДА, однак «вони тільки розводять руками».
Спроба почути про сьогодення Луцького КРК виявилася марною.  Керівництво комбінату було настільки зайнятим, що навіть не змогло приділити репортеру «ВН» п’яти хвилин, аби розповісти про ситуацію на ВАТ.
Працівники ж додають: 3 липня їм видали по 500 гривень за січень 2009 року. І людям не відомо, на скільки часу треба розтягти цю суму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Липня 2009 10:41
Вирішенням питання виплати заборгованості по зарплаті треба займатися, а не штангу піднімати та іще і піаритися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus