USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівниця суду «зливала» дані про заплановані обшуки, - НАБУ

24 Травня 2017 18:03
Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник повідомив про затримання працівниці суду, яка «зливала» інформацію щодо санкцій на обшук, які Бюро отримувало в судах.

Про це він сказав під час парламентських слухань на тему: «Стан реалізації засад антикорупційної політики в Україні», повідомляє УНІН.

Ситник зауважив, що сьогодні «затримали працівника суду, який за гроші зливав інформацію по санкціям на обшук, які ми отримували в судах».

Директор НАБУ розповів, що потрібно для повернення вкрадених топ-чиновниками активів Директор НАБУ пояснив, що «ця справа стосується одного з великих земельних олігархів... сьогодні була затримана ця працівниця при передачі роздрукованої із закритого Реєстру судових рішень ухвали про обшуки на підконтрольних йому підприємствах».

Ситник наголосив, що інформація про значну частину обшуків «зливається».

«Іноді ми приходимо, а там на нас уже чекають», - додав він.

Як повідомлялося, під час обшуків, що відбулися 24 травня у рамках справи Клименка, яка стосується «податкових майданчиків», двом екс-високопосадовцям Міндоходів вдалося втекти. Варто додати, сьогодні правоохоронці затримали 23 екс-високопосадовців Міндоходів під час 450 одночасних обшуків у 15 областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 24 Травня 2017 18:06
один з земельних олігархів часом не Бахматюк?
Трампчик Показати IP 24 Травня 2017 20:22
- Шановні олігарчики , долари повинні віддати США І МВФ, ті що кредитами набрали ...( халява закінчилася) ! До відома - НАБУ - це американська фірмочка в Україні, яка займається поверненням кредитів тих, що США виділяло для України ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus