USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівницю СНУ хочуть примусово виселити з квартири

15 Січня 2018 22:10
Примусового виселення хочуть добитися працівники Східноєвропейського університету імені Лесі України для своєї колеги, яка вимагає квартиру.

Нагадаємо, що в Луцьку на проспекті Молоді, 8а був гуртожиток № 5 (Корпус L) СНУ імені Лесі Українки, який два роки тому перейшов у статус юридичної особи ОСББ.

В одній із кімнат були приписані дві працівниці університету. Одна з них там не проживала та не сплачувала за комунальні послуги, інша жінка вирішила приватизувати майно для можливості подальшого поліпшення житлових умов. Втім, її сусідка навідріз відмовилася брати ордер на інше помешкання та шантажує колег, адже хоче квартиру.

Голова профкому працівників університету Володимир Кравчук розповідає, що на засіданні профкому не дійшли згоди тому вирішуватимуть проблему через суд.

«Ми зустрілися з обома жінками й запропонували тій, яка на Молоді, 8а не сплачує за комунальні, ордер на окрему кімнату. Але вона вкотре відмовилася. Тому ми не маємо іншого варіанту, як звертатися в суд про примусове її виселення», - пояснив Володимир Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus