USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Реорганізований «Правий сектор» в Луцьку не матиме безплатної оренди

20 Вересня 2017 12:31
Приміщення площею 200 квадратних метрів орендує на пільгових умовах реорганізована громадська організація «Правий сектор». Втім, у міській раді розповідають, що оскільки вони реорганізувалися, будуть змушені платити повну суму за оренду.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 вересня.

Член комісії Павло Данильчук поцікавився, яка ситуація з приміщенням на вулиці Червоного Хреста.

«Там колись був «Правий сектор», але це вже не той «Правий сектор», яким був раніше. Більше того, вони виграли суд із міською радою та зберегли пільгову оренду – гривня в рік. Але це ж 200 метрів квадратних», - розповів депутат.

На це начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко інформувала, що вже готують відповідні пропозиції, аби оренду вони платили без пільг.

«Ми дійсно програли суд у серпні цього року щодо оренди. Втім, та громадська організації перейменувалася, має новий статут. І, фактично, юридично вже немає відношення до «Правого сектору», тому ми готуємо пропозиції й маємо намір на наступну сесію внести проект рішення, аби зняти їм пільги на оренду приміщення», - розповіла Алла Грабко.

Також депутати попросили проаналізувати ситуацію, які приміщення використовуються не за призначенням, та інформувати їх.

Нагадаємо, що пільгову оренду приміщення за адресою вул. Червоного Хреста, 16 дали ще в 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Паша Показати IP 20 Вересня 2017 12:38
коментар було видалено
Анонім Показати IP 20 Вересня 2017 14:16
ну то й добре.
Ігор луцький Показати IP 20 Вересня 2017 15:26
Так як вони програють суди,то і я можу працювати в міськраді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus