USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Правоохоронці до Миколая обдарували діток. ФОТО

20 Грудня 2012 09:13
У день Святого Миколая волинські міліціонери відвідали підшефні заклади, привітали усіх дітей і вручили цінні подарунки та солодощі.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

У закладах, якими опікуються правоохоронці, виховуються діти-сироти, діти із неблагополучних родин, діти, які обділені батьківською опікою та увагою. Міліціонери Волинської області постійно дбають про своїх підопічних і вважають своїм обов’язком всіляко їм допомагати.
Малюки з величезним нетерпінням чекали візитів своїх шефів, тож, не обійшлося і без заготовлених пісень та віршів, які вони з неабиякою дитячою щирістю дарували довгоочікуваним гостям. Вони із захватом дивилися на статних людей в погонах і дякували їм за нелегку щоденну працю.

Традиційно правоохоронці відвідали луцький правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою, куди привітати дітей зі святом приїхали начальник управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області полковник міліції Микола Фень та начальник управління громадської безпеки підполковник міліції Анатолій Шумик.
А вихованці володимир-волинських шкіл-інтернатів для особливих діток у листі до Святого Миколая просили енциклопедії, сани, кімоно, футбольні та баскетбольні м’ячі, інший спортивний інвентар. Тож, втілили їхні бажання в реальність працівники УДАІ УМВС України у Волинській області на чолі із начальником полковником міліції Володимиром Гайовим.

У свою чергу начальник УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Володимир Білоус презентував вихованцям школи-інтернату, де навчаються дітки з вадами зору, спеціалізоване медичне обладнання.

Працівники НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області разом із начальником підполковником міліції Олександром Малашком презентували своїм підшефним санчата і дитячі книги.

Приємно, що ніхто не лишився без подарунка. Та головне: всі дітки відчули себе бажаними і потрібними. Гостям-правоохоронцям вони віддячили щирими дитячими посмішками.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 20 Грудня 2012 09:31
Одних обікрали, інших обдарували.
222 Показати IP 20 Грудня 2012 10:24
Лучанці все не те і все не так! Краще сидіти вдома і соплі жувати перед монітором!
333 до 222 Показати IP 20 Грудня 2012 12:00
Та не потрібно так ображати Лучанку. Думаю, що вона права тому, що ніхто тих подарунків (із дарувальників) не купляв, але роздавати (благодійники) роздають. Мабуть кожен із нас міг би, із великим задоволенням, роздати не своє. А от, купити за власті кошти і роздайте дітям - це дійсно благочинність...
Олег Показати IP 20 Грудня 2012 10:26
Дура.
Ха Показати IP 20 Грудня 2012 11:15
а хіба слова "обдарували" і "обмежили" не мають нічого спільного у синонимічному плані?
дідо Показати IP 20 Грудня 2012 12:15
В цих "правоохоронці" зарплата від 2 до 4 тис грн,вони свої сімї не можуть утримувати,а тут стали великі благодійники. Когось з бізнесменів нагнули.і ті скинулись на показуху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus