USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Правоохоронців просять повідомити про хід розслідування злочинів голови Волинської ОДА та директора департаменту фінансів

16 Травня 2019 11:03
Надати інформацію про розслідування фактів, викладених у судовому позові облради щодо голови ОДА та директора департаменту фінансів, які блокували прийняття обласного бюджету, просить депутат.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Волинської облради 16 травня.

Зі запитом до прокурора області, начальника ГУ Нацполіції звернувся депутат Михайло Імберовський.

Він повідомив, що на початку 2019 року облрада отримала «привітання» від ОДА у вигляді судового позову на рішення облради про бюджет, це стало безпрецедентним випадком для органів місцевого самоврядування всієї України. Одним з заходів реагування на це були позови облради щодо фактів вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 367 Кримінального кодексу головою ОДА Олександром Савченком та директором департаменту фінансів Ігорем Никитюком.

Депутат просив надати інформацію про розслідування заяв облради. Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Депутат Показати IP 16 Травня 2019 12:43
То шо, пане Никитюк ! Може на посошок !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus