USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Правий сектор та нова влада Волині домовилися із міліцією. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

26 Лютого 2014 14:15
Громадські формування, такі як «Правий сектор» та ВО «Майдан», координуватимуть свої дії з волинськими правоохоронцями.

Про це стало відомо під час наради 26 лютого, у якій взяли участь представники УМВС, «Правого сектору», ВО «Майдан» та обласної влади.

«На сьогодні ми стоїмо на початку побудови нової державності згідно з європейськими принципами. Був повалений режим минулої влади, устрій, який передбачав, фактично, тоталітаризм. Сьогодні, в умовах нової влади, ми працюємо по-новому. Не дивлячись на те, що вже є нове керівництво МВС, конкретних вказівок на місцях, як діяти, немає. Тому ситуація вимагає, щоб громада спільно з правоохоронними органами забезпечувала нормальну життєдіяльність регіонів», - зазначив заступник начальника управління УМВС України у Волинській області, начальник слідчого управління Михайло Руденко.

З його слів, у зв’язку з тим, що на державному рівні прийняли рішення про проведення люстраційних процесів, яке поки не оформлене в законодавчому полі, громадськість вимагає негайних змін. Тому попередньо вирішили, що усе керівництво УМВС (заступник начальника, начальники міськвідділів та райвідділів) пишуть рапорти про відставку в зв’язку з вимогою громадськості. Ці рапорти лишаються в канцелярії та очікують нового керівника міліції Волині. До цього часу ніяких погроз, шантажу стосовно будь-якого працівника міліції не буде, доки новий керівник не дасть оцінку кожному та прийме рішення. Наразі усі виконуватимуть свої обов’язки в нормальному режимі. Будь-які факти погроз одразу реєструватимуть та розслідуватимуть у загальному порядку.

Голова облради Валентин Вітер запевнив присутніх, що усі домовленості між владою та міліцією будуть дотримані.

«Найголовніше, щоб наші люди почали спокійно виходити на вулицю, друге – щоб працівники міліції спокійно і без остраху мали право ходити на роботу. Ми домовилися, що стабілізацію на Волині забезпечуватимуть усі органи влади, правоохоронні органи та громадськість. Вчора повною мірою запрацював міськвідділ, працюють органи ДАІ, спільні маршрути відбуваються з представниками громадських організацій. Категорично заборонено на теренах Волині носити вогнепальну зброю, є заява представників громадськості про зняття масок. Люстраційні процеси відбуватимуться в межах закону», - повідомив Валентин Вітер.

Лідер «Правого сектору» Волині Павло Данильчук, своєю чергою, підтвердив усі домовленості. З його слів, наразі вирішили, що координуватимуть дії «Правого сектору» та громадських формувань з працівниками міліції.

«Ми домовилися, щоб написали заяви на звільнення керівники структур виконавчої влади, щоб зняти суспільну напругу. Надалі доля керівників вирішуватиметься в законодавчому полі. Ніяких переслідувань працівників МВС з боку «Правого сектору» не було і не буде, усе інше - спекуляції провокативних груп, які хочуть зводити особисті рахунки», - зазначив Павло Данильчук.

Він запевнив, що представники «Правого сектору» не носитимуть масок. Громадський люстраційний комітет подаватиме пропозиції для облради. У період стабілізації повинна змінюватися правоохоронна система, адже суспільство налаштоване на зміни, - вважає Павло Данильчук. Механізми зловживань повинні припинитися, оскільки нині доволі низька довіра суспільства до силових структур.

Представник ВО «Майдан» Ігор Алексєєв попрохав усіх присутніх зняти питання протистояння громадських організацій та МВС. Ця сторінка, з його слів, перегорнута і зараз час будувати нову державу.

Як насамкінець повідомив Валентин Вітер, найближчим часом облрада звернеться до Верховної Ради із проханням прийняти закон про люстрацію для того, щоб було відомо, хто матиме право її здійснювати, скільки часу вона триватиме та які наслідки нестиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
Саша Показати IP 26 Лютого 2014 14:26
Звернулись до прокурора, що нам невідомі люди в масках принесли лист з погрозами фізичною розправою від голови РДА Музики. А він каже - що ж така нова влада.. Яка ж вона нова, коли тойже ж голова РДА разом з мером Масаловим і войтовичами разом пють горілку, а тепер найняли бомжів і разом роблять якусь лістрацію.
Антон до Саша Показати IP 26 Лютого 2014 14:45
Це точно. "Те же на манеже". Як уникнути люстрації - очолити її. Знову підсовують народу старих керівників, які в свій час вже накерували. Ніякій партії не вірю!!!! Партія - це просто шлях до посади, скільки разів переконуємся, а все одно на ті ж самі граблі наступаємо.
Бандура до Саша Показати IP 26 Лютого 2014 14:49
Чув дзвін та не знаєш де він!!!. Музика - голова райради; Масалов - голова РДА; а мера, тобто міського голови в Рожищі зараз взагалі нема є в.о. (як відомо нещодавно міський голова Рожища Афган Алієв помер)
З Рожищ до Саша до Саша Показати IP 26 Лютого 2014 16:48
Що за маразм? Вам принесли листвід неіснуючого голови РДА, а ви працюєте в районі і не знаєте хто голова ради, хто голова РДА, хто мер?... То в якому районі ви працюєте, визначтеся... Тарасику, то ти писав за Сашу?
Стир до Саша Показати IP 26 Лютого 2014 16:59
Саша, кидай пити!!! А то скоро вже білочка в масці принесе тобі листа.
иван до Саша Показати IP 27 Лютого 2014 09:44
вже ниц нихто нерозумие
Олександр Купін Показати IP 26 Лютого 2014 14:48
Коли " Правий сектор " розбереться з ОБЩАКОМ ПР - Луцький "ЗАХІДІНКОМБАНК" (м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15), який фінансував "беркут" та "тітушек", що вбивали людей. Керівник ОБЩАКА - Галина Скиба також винна в смертях Героїв Майдана. Необхідно покінчити з цим ОБЩАКОМ ублюдків ПР!!!!!!!
Анонім до Олександр Купін Показати IP 27 Лютого 2014 00:20
Ну ти ж задовбав Буратіно, вирішуй питання свої сам - напевно вклав гроші і хотів загребти побільше і лошанувся))))))
Рожище Показати IP 26 Лютого 2014 14:49
Знайте одне, рано чи пізно вони за свої вчинкі будуть відповідати!!!!!
До волинські новини Показати IP 26 Лютого 2014 15:01
а чому не написано нічого як данильчук не зміг відповісти на поставленні питання
11 до До волинські новини Показати IP 26 Лютого 2014 21:39
як Руденко його витягнув з такого дурного становища. Данильчуку вчитись для початку треба було, а вже потім лідером з себе робити.
Леся до 11 Показати IP 27 Лютого 2014 12:02
Згодна!
ось вам Показати IP 26 Лютого 2014 15:04
А де Терещук? В кого спитати хто віддав накази кидати гранати в протестувальників? І за його кошт відремонтувати приміщення обласної міліції.
Ковельчанка до ось вам Показати IP 27 Лютого 2014 14:12
Терещука самі заставили написати заяву про відставку,тепер щось вимагаєте!!!!!!Єдиний нормальний начальник УВД який взагалі був на Волині і того з"їли!!!!!Ну тепер ждіть нового!А на рахунок приміщення УВД він же його і відремонтував.Хай ремонтують ті вандали за свій кошт,які його розгромили!!!!Це буде правильно і справедливо. "В кого спитати хто віддав накази кидати гранати в протестувальників?"А це взагалі недоречне питання,на Волині крові не пролилося.
Ковельчанин? Показати IP 26 Лютого 2014 15:09
Не носитимемо масок? З якого це дива? Довіряти міліції, навіть тепер - те ж саме, що довірити Борі Моісєєву потерти спинку в душі.
Ваня до Ковельчанин? Показати IP 26 Лютого 2014 15:14
А чого ти боiшся?Ти ж з народом?
Ніхто до Ковельчанин? Показати IP 28 Лютого 2014 11:14
Декому і маска не допоможе!!! А взагалі я проти того щоб ховатись. Так може кожен, прикриваючись маскою, робити що хотіти. Відверто я таким не довіряю!!!!
Ковельчанин Показати IP 26 Лютого 2014 15:18
Вся справа в недовірі міліції. Вступити в самооборону - це означає дати ним і свою адресу, і свій телефон. І прогулюватися з ними по місту.
Луцьк Показати IP 26 Лютого 2014 15:22
Данильчук скажений у***род!!!!!!! Подивіться на ВП засідання Рівненської ОДА, там керовник Данильчука і координатор всього правого сектору Західної України з "калашом", з пістолетом, з ножами "речь толкал". Сказав, що будуть рішати ті, в кого в руках автомат!!!!!!!!!! І цього кнура Данильчук припер в Луцьк, коли в податкову ходили!
Небайдужий Показати IP 26 Лютого 2014 15:35
Домовилися? Яким чином? А ті, хто пропрацював по 20-30 років і під тиском пишуть заяви,не суспільство? Чи вони мали чекати милостивого дозволу пана данильчука на роботу? Для зняття напруги треба зняти штани хлоп'ятам і шитиком покращити кровообіг, щоб дійшло до мізків "что такое "хорошо", и что такое "плохо".
Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 15:43
Це так класно- написав заяву і працюй сумлінно! Невизначеність завжди додає оптимізму і сприяє позитивному вирішенню виробничих питань.
Прокурору міста, нач Показати IP 26 Лютого 2014 15:53
"Громадськість вимагає негайних змін" -дійсно вимагає, причому негайних.Негайно заарештувати і вилучити зброю в тих,хто намагається говорити від громадкості.Хто їх уповноважував? Може лучани підкажуть ? Я від себе скажу, група озброєних людей тероризує наше мирне місто. А це особливо начальнику, чи якомусь старшому офіцеру СБУ, ВИ ЩО КОНЧЕНІ ТУПНІ, не розумієте політичну ситуацію, не можете хоч раз прийняти правильне рішення. Якщо не можете, тоді ви справді мусора.
маргарита Показати IP 26 Лютого 2014 15:56
Был тоталитаризм?Зато теперь анархия,диктатура и фашизм.Вот класс!!Этого добивались...Фашисты у власти.Это что за такой "огран власти" Правый сектор,который диктует свои условия и применяет насилие,это такие принципы европейской страны.Ужас.Люди, снимите розовые очки,ещё будете плакать горькими слезами
маргарита Показати IP 26 Лютого 2014 16:00
посмотрите все сторонники революции,которые поддерживали её с самого начала и даже организовывали заранее это такие тупые и необразованные люди,которые будут у власти и кто с таким тупым государством сотрудничать будет.А Евросоюз-это всё показуха,украина им в Евросоюзе и нафик не нужна,она нужна лишь для того,чтобы потом свозить сюда всё своё дерьмо,а страну превратить в свалку,задавив итак остатки производства.Молодцы,вы же этого добивались...
Анонім до маргарита Показати IP 26 Лютого 2014 16:16
Не говоріть всі. Більшість прихильників революції такого не підтримували,навіть і не думали про таке.. То деза, якщо цю банду приберуть, за них ніхто і не заступиться.Навпаки, демократія під стволом автомата називається ФАШИЗМ.
Ніхто до Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 11:41
Докеруються! Прикриваються майданом, що говорити як прості люди (тверезі) і настоящі майданівці перестали довіряти і засуджують їх безбашенні поступки.....
Кто такой Аваков Показати IP 26 Лютого 2014 16:26
Новый министр внутренних дел, бывший губернатор Харьковской области, имеющий двойное гражданство Украины и Италии - Арсен Борисович Аваков. Контролирует предприятия: АО «Инвестор»; АКБ «Базис»; «7-й телеканал»; ЗАО «Хлебозавод «Салтовский»; ООО «Пятый элемент»; ООО «Радио+»; ООО «Радио «Новая волна»; ОАО «Телерадиокомпания «Simon»; ООО «Супермаркет «Восторг»; ООО Агентство телевидения «Новости»; ЗАО «Универмаг «Украина»; ООО «Инвестор-Нефтегаз»; ДП «Инвестор Элит Строй»; ООО «Издательский дом «Инвестор»; ЗАО «ТЭЦ-3»; ООО СП «Украинская чайная фабрика Аhmad Tea». Совладелец футбольных клубов «Металлист» и «Харьков». Арсен Аваков и члены его семьи имеют также отношение к cледующим предприятиям: Investor ITALIA s.r.l.; СООО «Петровское»; ООО «Птицефабрика «Просяное»; АСП «Ольховатка»; ООО «Староверовский птицекомплекс»; Cтудия «Борея»; Исследовательский центр медиатехнологий; ООО «Северский завод газированных напитков»; компания «Ветер»; ООО Офисно-складская компания «Пирамида»; ОАО «Харьковский ЦУМ»; ООО «Робинзон и Ко»; ООО «Альфа-коммуникации». По данным «Украины криминальной», на территории Харьковской области подконтрольными Арсену Авакову предприятиями разрабатывается четыре газоконденсатных украинских месторождения. А именно - Огульцовское, Нарижнянское, Марьинское, Сахалинское. Аваков неоднократно фигурировал в оперативных разработках харьковской милиции на причастность к совершению ряда тяжких преступлений, в том числе: - к убийству Коновалова А.А. в 1993 году, заместителя председателя АО «Инвестор» (преступление осталось не раскрытым); - хищении в особо крупных размерах газоконденсата с Балаклейского месторождения ГПУ «Шебелинкагаздобыча»; - присвоении значительных денежных средств при реализации конденсата через свои коммерческие структуры - ФОЗТ «Предприятие Харьковского района «Перерабатывающий завод», ЗАО «Фабрика по производству топливной добавки», ООО «Инвестор-Нефтегаз», ЗАО «Инвестор-Атика» путем значительного занижения стоимости газоконденсата. Практически, всё своё состояние сколотил при активной поддержке семьи Ющенко - Виктора, Петра, Ярослава, а также Петра Порошенко, Александра Зинченко и Юлии Тимошенко. Сбежал за границу и прятался в Италии ввиду того, что сумма выявленных КРУ незаконных нецелевых трат, а также недостачи средств и материальных ценностей в руководимой им Харьковской ОГА, превысила 120 млн грн. Арсен Аваков, с состоянием до $ 500 млн., входит в рейтинг 50 самых богатых людей Украины.
Дана до Кто такой Аваков Показати IP 26 Лютого 2014 17:11
И після цього хтось буде вякати про люстрацію?! 100% повторення 2004-го року, тільки вже є загиблі люди!!!
уууууу до Дана Показати IP 26 Лютого 2014 21:51
ну нічого собі хоча чому дивуватись просто зміна впливу інтересів
576 Показати IP 26 Лютого 2014 17:15
Алексеев злодюга, надурив пів міста, і половину банків
Олена Показати IP 26 Лютого 2014 22:57
Начальник слідчого відділу Михайло Руденко керував фабрикацією кримінальної справи проти мого сина під покровительством свого кума Параки.Маю всі докази.Існувала така схема - Пшонка поставив Параку, Парака притягнув свого кума Руденка, І пішли фінансові потічки. Почали переглядати навіть кримінальні справи ,які закриті протягом пяти років.Банду - геть! А банда далі процвітає.
Ваня до Олена Показати IP 26 Лютого 2014 23:14
Та що ви кажете?Дуже цiкаво...!
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 07:11
Треба виходити з того, що влада в Україні і на місцях захвачена силою. На жаль, кров’ю найбільш святих борців проти диктатури! Як буде використовувати владу теперішній склад - побачимо. Законність теперішньої влади наступить після президентських, місцевих і парламентських виборів.
иван Показати IP 27 Лютого 2014 09:49
ну вже як так сталося-так вернить на вси керивни посади в силових структурах людей из волини яких ви заеете из дитинства-: А параку и його челядь до ср-ки разом из 25030 ричними мажорами полковниками: Официйно заборонить сю-сю сбу яка за вси роки незалежности працювали проти народу украини-бо ще непоховали мертвих а клоуни из опозиции дилять посади
Людмла Показати IP 28 Лютого 2014 09:26
Данильчук - це моральний урод разом із Сашою Белим на людській крові робите собі піар - революціонери де ви були раніше- влади захотілось. Вас треба ізолювати від суспільства і відправити на лікування бажано в психіатричну лікарню на довготривалий термін., або в зоопарк. Після 25 травня 2014 року будете стояти уроди перші на майдані на колінах, а після цього вас повісять, як худобу за ноги. Те, що ви робите сьогодні і важаєте, що ви боритесь з владою і з людьми будете прокляті до сьомого коліна.
Ніхто до Людмла Показати IP 28 Лютого 2014 11:26
Саме цікаве, що ніякої кримінальної відповідальності???????. Значить тоже має кришу! Те ж саме тільки лиця інші!!!
Світлана Показати IP 5 Березня 2014 10:49
Шановний пане Вій, звертаються до вас працівники Ківерцівського медичного коледжу. Просимо вас захистити нас від свавілля директора медичного коледжу Комшук Тетяни Сергіївни. Вона збирає побори із зарплат та стипендій на свої потреби(на благоустрій коледжу),За лютий місяць директриса вимагає з працівників коледжу половину зарплати за те, що вона виділила людям премії.Ця процедура прходить кожний рік.А ще у ночі на території коледжу ремонтують машини в гаражі.Перевірте наш коледж.м.Ківерці, Волинсьеа обл.,вул.Київська 4

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus