USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Правий сектор у Луцьку збиратиме компромат на Самооборону

25 Лютого 2015 13:20
Представники Правого сектору вимагають анулювати громадську організацію Самооборона Волині.

Про це стало відомо під час 71 чергової сесії міськради. Так, представник Правого сектора і ДУКу Володимир Бакулін виступив із заявою під час сесії.

Він повідомив, що був свідком нічної аварії, яка відбулася по проспекту Відродження. Нагадаємо в результаті ДТП загинув боєць ДУКу. За кермом був представник Самооборони, водій перебував у нетверезому стані.
Володимир Бакулін розповів, що водій одразу ж після скоєння ДТП вийшов з авто і почав вимагати зателефонувати Андрію Хведчаку з Самооборони.

Він поцікавився у міського голови: «Чому з міського бюджету фінансується громадська організація, яка наводить терор в місті, і в п’яному вигляді їздить по місту». Йдеться, вочевидь, про виділення коштів на пальне для Самооборони.

Так, представник Правого сектора заявив, що в штабі організації створюють відділ зі збору інформації, щодо поведінки представників ГО «Самооборона» за останній рік.

«Наша позиція і вимога: в подальшому ця громадська організація має бути анульована», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Бурштин Показати IP 25 Лютого 2015 13:24
цікаво!
друг Показати IP 25 Лютого 2015 13:27
Хлопцы Вас хотят пересорить разве это не понятно Да потеряли боэвого товарища не на войне царставо ему небесноное такое бывает. не на того компромат собираете у Вас общая цель украина. Собирайте компромат на зажравшуюся власть на чиновником на мажоров что ездят по полям на меров которие своих сыновей в ато не отправляют. птом после победы между собой розберьотесь
Толя до друг Показати IP 25 Лютого 2015 13:41
яке посорити, ти що? Людини не має. Ціною життя побратима? Бездар та ледарів понабирали, на смертях патріотів командири, такі як лапін прийшли до влади, і творять "безпредел". Ліквідувати негайно.
Анонім до друг Показати IP 25 Лютого 2015 13:55
правильно мислиш.... помста-не вихід...але це гонор українців...як не зім то понадкушую
888 до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 14:07
Победа... Коли вона буде? за що пішли на Майдан, АТО? За порядок, за кращу Україну: майно якої бережуть (гарно управляють), розбудовують (нові виробництва і т.п.), щоб була у людей робота (щоб не їхали на заробітки), щоб був захист у людей - працював Закон. Що зроблено?! Все списано на війну.... Масалова хочуть прокурором області назначити..Та ж самооборона і кричить що ж така людина гарна. До вашого відома С., Масалов пару років назад теж у Луцьку збив дівчину, може це вас і об'єднує? Безкарно в режимі Януковича грабив Ковель, а невдовзь і весь Луцький район. Живе як цар, один маєток чого коштує. А те що треба боротися а потім розбиратися, чудово. Громадські організації - це незалежні самостійні об'єднання, а не "фаршировані" батальйони як захист від того в кого є влада боротися та викоріняти ту нечесть, яка ще досі є. Громадська організація не має владних повноважень, але має силу духу та цінує пам'ять Героїв Небесної Сотні, воїнів АТО і заради країни "скасує" такий імунітет певних владних осіб через інструмент - так звану Самооборону Волині.
Другу до друг Показати IP 26 Лютого 2015 13:19
Очевидно Самооборона тамтешня і є частиною "власті"
Олесь Показати IP 25 Лютого 2015 13:30
Давно пора! Патріоти - на фронті Або Волонтерять.А бидло в камуфляжі- воно бидло..... П"яне, небезпечне.... Безкарне. Кінецць цьому повинні покласи патріоти
Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 13:33
Треба цих "патріотів" і одних і другіх гнати з нашого міста мітлою поганою. Одні одного стоять....
Віталій до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 13:52
Не гнати їх треба, людям варто підтримувати діяльність таких потужних громадських організацій як наприклад ПС. Є гарні та доведені справи до кінця, справедливість перемогла. Відвідували б люди такі організації частіше, приймали участь в зборах, ходили разом на заходи - це сила. При чому ПС дійсно працює відкрито та прозоро. Щодо Самооборони, вибачте "неоднодумці" - але це "куплена за мелочь" бригада. Ні справ, ні нормальних вчинків, пихатість і "напакованість різною зброєю (ножі, якісь пістолети) ЖАХ і безлад. В громадській організації не може бути воєєного формування. Якщо Самооборона багафункціональний шпигонапакований "фантік патріотизму", що прикриває в першу чергу непрофесійну міліцію - АНУЛЬОВАНО!
друг Показати IP 25 Лютого 2015 13:35
эсли организация Самооборона финансируэтса олигархами или еще какимито жырными котами это не страшно если в ней нормальныэ ребята она рано или позно вийдет с под контроля и будет вершить нужные для украины дела Самооборона Ветки в г.луцк сосдаетса под выбори действующего мера это и дураку понятно выбори на носу а у власти побыть хочетса еще.
Щур до друг Показати IP 25 Лютого 2015 13:43
а де там нормальні хлопці? Нормальні хлопці на роботу в ГО, що дурить людей не ходять! А бути під кришуванням самого Петі таким покидькам як Сокол, і з/п не треба, їм би тільки вісеть по шайбам і девок возити табунами
Історія ВС це сам ко Показати IP 25 Лютого 2015 14:26
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Drmy-g8MAi0J:volga.lutsk.ua/view/2834/+%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0+%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%96+2013&cd=3&hl=ru&ct=clnk&gl=ua
Романюк? Показати IP 25 Лютого 2015 14:27
Коли ситуація в обласному центрі Волині перейшла у площину тривожної, Луцький міський голова Микола Романюк та місцеві депутати негайно мобілізувалися. Ще 19 лютого відбулося позачергове сесійне засідання, під час якого після вшанування загиблих на Майдані розглянули надважливе питання – про створення КП «Самооборона Волині». Це рішення внесли на розгляд сесії депутати від фракцій ВО «Батьківщини» та «Свободи». Тож, згідно з проектом рішення, депутати запропонували «зупинити дію рішення Луцької міської ради від 29.01.2014 року №52/32 «Про ліквідацію державного комунального підприємства «Фольклорія – творчий центр». У наступному пункті – пояснення: «Перейменувати державне комунальне підприємство «Фольклорія – творчий центр» в комунальне підприємство «Волинська самооборона» (так тоді зазначали назву організації, – авт.) та затвердити нову редакцію статуту згідно з додатком 3». Одразу визначилися і з кандидатом на посаду директора: ним має стати Ігор Гузь, депутат обласної ради, член фракції ВО «Батьківщина», активіст Євромайдану. А далі –­ перелік необхідних заходів, щоб організація була легітимною. Для цього треба, згідно з положенням, «зобов’язати ініціативну групу подати на розгляд Луцького МВ УМВС України у Волинській області протокол зборів та статут громадського формування для підтримання створення формування та узгодження його статуту», а виконавчому комітету Луцької міської ради «невідкладно провести реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині». Що й відбулося. Адже про термінове засідання виконавчого комітету, де й обговорили питання легалізації КП «Сомооборона Волині», повідомив 20 лютого Микола Романюк під час прес-конференції, котру також скликали терміново. 21 лютого виконавчий комітет вирішив: «Зареєструвати громадське формування з охорони громадського порядку «САМООБОРОНА ВОЛИНІ». Попереду – реєстр як юридичної організації, згідно з вимогами чинного законодавства, та чималий шмат роботи, пов’язаної, як зазначено у документах, із суспільно-політичною ситуацією у державі.
Забуто Показати IP 25 Лютого 2015 14:29
спочатку було там багато нормальних пацанів повірте а потім частина з них пішла назад в свій повсякденний бізнес частина в Айдар це ті які воювали не замалі гроші але якби я мавби можливість їм платити більше я б це робив би. СЛАВА ЦИМ ХЛОПЦЯМ. А залишились проходімці бездарі лигуни і голодранці на чолі з федчаком андрійом який доречі тоже себе ніде уже не бачить.федчак на війну ніколи не піде він трус він навіть по мирному Луцьку ходить в тактичних очках і фотографується в броніку.
Біль від втрати побр Показати IP 25 Лютого 2015 14:32
Громадська організація - не воєнне формування, яким фактично є Самооборона. І дійсно влада повинна відреагувати в правому полі на таку ситуацію, що без передумов належності до лав такого уруповування мабуть б не сталася.
пр Показати IP 25 Лютого 2015 15:18
Что там забыл "закодированный" паж Савчука Алексеев или он опять безработный???
Приклад Масалова Сам Показати IP 25 Лютого 2015 15:59
У переддень Нового року, 31 грудня, в селі Маяки Луцького району трапилась автопригода. Автомобіль збив 17-річну дівчину-пішохода, яку з місця події відправили у відділення реанімації обласної клінічної лікарні. Ніяких подробиць про цю аварію правоохоронці чомусь поки що не повідомляють. Можливо, тому, що, як довелось почути, за кермом автомобіля перебував ковельський міжрайонний прокурор Сергій Масалов, – посиланням на достовірні джерела пише газета «Волинь нова». Із власних джерел "КП" стало відомо, що інформацію про цю подію вже передали до Генпрокуратури. Окрім того, злі язики стверджують, що Сергій Масалов на місці пригоди отримав добрячого прочухана від очевидців, які трішки нам'яли йому боки.
Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 17:21
Ріже чудо на фото ганяв машини а тепер боєць в р*т іііііб*ть і цей ще депутат -таксист
Олександр Показати IP 25 Лютого 2015 19:07
ТРАПИЛАСЯ ТРАГЕДІЯ. У ДТП ЗАГИНУЛА ЛЮДИНА. Так, алкоголь - це зло. П'яний за кермом - злочинець, навіть, як і нічого нікому не заподіяв, а як сталася біда - бандит. 90% всіх злочинів та правопорушень вчиняються у стані сп'яніння. Не важлива особа порушника, кожен п'яний вбивця має бути жорстко покараний. Я особисто при всіх офіційних і неофіційних зустрічах, круглих столах, інтерв'ю, кругом, де можна, наголошую і намагаюся донести, що як споживання, так і продаж алкоголю потрібно чітко контролювати, а за порушення норм моралі та чинного законодавства нищівно карати. Принагідно звертаюся до громадськості: допомагайте побороти це соціальне зло. Завдяки зусиллям "Самооборони Волині" вдалося частково (бо дуже багато нахабних порушників, нічних магазинчиків) обмежити нічний продаж алкоголю, разом з міліцією суттєво зменшити неконтрольоване стихійне споживання де заманеться. Є позитивні результати по зниженню рівня правопорушень. І це у той час, коли правоохоронців ні на вулицях, ні по оперативних викликах не вистачає. А тому, не потрібно утотожнювати діяльність організації із вчинком одного неадекватного хлопця, який маючи якесь дотичне відношення до неї, сів п'яним за кермо, котрий поламав собі життя і забрав інше - невинне. Задайтеся запитанням, чому залежні ЗМІ завжди намагаються очорнити тих, хто хоч щось у цьому житті робить на краще? А ще звертаюся до дружніх середовищ: відкиньте емоції і включіть логіку та розберіться, кому вигідно нас зіштовхнути між собою лобами. І без фактажу не звинувачуйте нікого, що хтось щось робить не те чи не так. І ви і ми, кожен з нас на своєму місці робить все правильно. Просто нас, небайдужих і активних, добровольців, замало. І з цього користаються недоброзичливці, яким при старому режимі і бандитских корупційних розкладах жилося добре.
2015 Показати IP 25 Лютого 2015 21:27
Самооборона - це групіровка міліціо-партнеро-прокурорсьсудейського безпределу. Це цілий бізнес проект формування суспільної думки про "вигідних" та "невигідних" учасників корупційних делішок
аргумент до 2015 Показати IP 25 Лютого 2015 21:28
дружба Лапіна з Масаловим чому і приклад
Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 21:47
Дядько Хведчака замішаний в оборудках з землею в Рожищенському районі але масалов сприяв тому щоб справі не дали ходу тому хведчаки висувають масалова на прокурора області і лапін також допомагає.
55555 Показати IP 26 Лютого 2015 09:15
Загинула людина через водія Самооборони в нетверезому стані це це жах!!!! На Волині приблизно їздять 65% водіїв в нетверезому вигляді депутати:обласні,міські,районі,сільські голови,інші на крутих автомобілях а наша порядочна ДАІ,ДПС даже не намагається зупинити ,перевірити документи в якому вигляді водій Зупиняють жигулі,москвич,заз ,вантажівки це по їхньому!!! Деж був пост ДАІ чи ДПС ?напевно на виїзді з луцька чи на обїздні ,перший спрос з міліції де вони були в той час як водій вишивав по Луцьку!!!!! а може злякалися що це Самооборона то таких Ментів нам не потрібно в ВУЖГК або Дорожнє працювати
Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 10:34
та що там збирати, придивіться хто в Любомлі входить до лав так званої самооборони - одні контрабандисти, бариги, бурштинщики, пропоную усіх самообороністів відправити на схід, тоді відразу стане зрозуміло, на що вони здатні, але й це навряд чи вийде, тому що усі вони повязані з сбу і прокурорами, тобто це мафія, яка тільки й уміє понти ганяти, але на передову вони ніколи не збиралися
СВІДОК Показати IP 27 Лютого 2015 12:34
ЧОМУСЬ ПІСЛЯ БУРЕМНИХ ПОДІЙ ЩО СТАЛИСЬ ТОГО РОКУ В М. ЛУЦЬКУ ПРАВОСЕКІ ЛИШЕ ДВА ДНІ ПІШЛИ В ПАТРУЛЬ, А ДАЛІ ВІДМОВИЛИСЬ БО МЕТОДИ ЯКІ ВОНИ ЗАСТОСОВУВАЛИ ДО ПОРУШНИКІВ ЯК МІНІМУМ НЕ ПРАВИЛЬНІ А САМООБОРОНА НАВПАКИ ПРОЙШЛА ЦЕЙ ВАЖКИЙ ШЛЯХ І ДО ЦЬОГО ЧАСУ БОРЕТЬСЯ З ЗЛОЧИНІСТЮ НА ВУЛИЦЯХ МІСТА!!!!!
.... до СВІДОК Показати IP 27 Лютого 2015 15:41
очолила її, правильніше сказати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus