USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Правий сектор заперечує власну причетність до штурму Ради

28 Березня 2014 10:39
Керівники Правого сектора заявляють, що не мають жодного стосунку до вчорашньої акції під стінами Верховної Ради.

Про це розповів кореспонденту Еспресо.TV один з керівників «Правого сектора» в Києві Ігор Мазур.

З його слів, люди, які пікетували вчора ввечері будівлю Верховної Ради, не є членами Правого сектору. Він аргументував це тим, що бійці їхньої організації носять на руках червоно-чорні пов’язки, а в провокаторів, які були вчора під Радою, не було пов’язок і вони ховали обличчя.

Як зазначив Мазур, у вчорашній провокації він вбачає руку Кремля, оскільки саме російські ЗМІ найбільш оперативно і детально висвітлювали цей інцидент.

Проте він визнав, що і в Правому секторі є некеровані угрупування, які відмовляються підкорятися вказівкам керівників.

Наразі під Верховною Радою зібралося близько 500 людей. Серед них є як люди в камуфляжі, так і звичайні активісти. Представники Правого сектору пообіцяли, що сьогоднішня акція буде мирною.

Вхід до будівлі наразі охороняють бійці самооборони Майдану.

СБУ викрила в Києві групу провокаторів зі зброєю

На офіційному сайті СБУ з’явилася інформація про те, що Служба безпеки України в столиці України викрила групу осіб, які намагалися дестабілізувати ситуацію у столиці шляхом провокування сутичок, протиправних дій стосовно мирних громадян, співробітників правоохоронних органів.

Провокатори у кількості майже 40 осіб на чолі з громадянином України Сергієм Р. в центрі столиці, на Майдані Незалежності та поблизу, отримали злочинне замовлення на дискредитацію мирних громадських акцій у Києві.

22 березня ц.р. співробітники СБУ та МВС України здійснили обшук у орендованому цією організацією приміщенні на території одного зі столичних підприємств.

Правоохоронці вилучили пістолет іноземного виробництва, 50 бронежилетів, 40 армійських касок, схожих на ті, що використовували майданівці, набої до гладкоствольної та нарізної зброї.

Правопорушники здійснювали незаконний збір персональних даних про громадян України – учасників мітингів, представників громадських об’єднань.

СБУ продовжує роботу з виявлення і припинення діяльності подібних провокаторів у Києві та інших містах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
док Показати IP 28 Березня 2014 10:44
О то так повернення ситуації... Ви за кого людей маєте? Чи думаєте всі такі відморожені як "Правий сектор", що повірять вам?:)
Тарас до док Показати IP 28 Березня 2014 11:10
На 100% ПС проект керований і фінансуємий Москвою. СБУ доцільно негласно вивчити джерела фінансування ПС і стане все зрозуміло. Люди звертали увагу як веде це стадо в Луцьку під час виконання гімну України, ядумаю там більшість його не знає, нехай пролюструють себе і вичистять бандюків і російських агентів, Самооборона мвйдану в більшості вступили В національну гвардію, А ці вчиняють тільки провокації які світ не сприймає
Крымчанин до Тарас Показати IP 28 Березня 2014 12:29
честно говоря, трудно даже представить себе, как можно прийти к таким мыслям? Ярош в розыске российских спецслужб.. вам что, скучно? при чем Москва к организованной националистической своре, которая больше 20 лет готовилась к подобным событиям? эти люди выступали на стороне боевиков в Чечне против российских солдат.. вы вообще в своем уме? многие в Украине говорят этот лепет, а хоть бы один сказал - а в чем смысл? Украина разваливается и поедает сама себя - а вы все виноватых выискиваете где-то..
Крымчанин Показати IP 28 Березня 2014 10:48
новость дня! ангелков оклеветали - я так и знал, они не могли!
Віра до Крымчанин Показати IP 28 Березня 2014 10:50
А дії "Свободи", а саме Мірошниченка, Бенюка... вже забули? Все розсосалось, нові події, а це спустили на гальма?! Немає і не буде віри до цієї "нової" влади!!! Шахраї і брехуни!!!
правда Показати IP 28 Березня 2014 10:48
"...в Правому секторі є некеровані угрупування, які відмовляються підкорятися вказівкам керівників." А не нагадує це знайомий сценарій, коли були події на Майдані, а "трійка" заявляла, що вони не можуть керувати "мирними" демонстрантами?:) Ну це повний цирк і інакше це не назвеш цю всю "постановку" і ці коментарі!!!:) Людей мають за... якщо таке вичворяють, а потім так коментують!
Ок Показати IP 28 Березня 2014 10:48
Круто. У ПС появились конкуренти?
допитливий Показати IP 28 Березня 2014 10:52
А Данильчук у якій частині: керованій чи некерованій ??Ото насекторили сектор на сектора.
Радио Ветнам Показати IP 28 Березня 2014 10:57
коментар було видалено
луцьк Показати IP 28 Березня 2014 11:09
Тепер виходить наші ЗМІ вводять в оману людей. "Звичайно, це були привиди, хтож ще". Тільки щось забагато їх було. ЗМІ, не треба брехати, ЛЮДИ не ідіоти.
Олег до луцьк Показати IP 28 Березня 2014 12:47
Відключили російськи канали, щоб люди правди не знали!!!!!!!!!!!! А наші ЗМІ зомбують!!
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 11:10
Спочатку появились з нікуди..на мітингах раніш не було і видно.Потім нацепили маски ї з дубинками шастали по Луцьку, потім появилась зброя.Потім урочисто заявили. що знімуть маски..Після того. як Сокіл трохи поганяв.Зброю здавати вони не будуть. в ЗСУ чи НГУ не йдуть.Стають партією, прогами ніхто не бачив і не реєструються. Хто вони? Коли в країні не стабільно, загроза зовнішня і ще нестабільність створюють.Кому на руку? Одне випливає, або реєструйтесь або вас розігнати треба.Кожний гицель взявши зброю, та ще втягнувши в шайку молодих хлопців мнить себе Робін Гудом.Доля його всім відома.
Анонім до Анонім Показати IP 28 Березня 2014 11:33
ТАК ТО БУЛИ КОРИЧНЕВІ ЧОЛОВІЧКИ
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 11:11
Акція буде такою ж мирною як і майдан?
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 11:15
у них всегда кто-то в чем-то виноват, но только не они сами
1 Показати IP 28 Березня 2014 11:20
http://vk.com/club68900171
Титушко Показати IP 28 Березня 2014 11:21
"У свою чергу після переговорів з народними депутатами член політради "Правого сектора" Олег Однороженко заявив присутнім біля будівлі Верховної Ради"-он тоже уже не член и своих не узнавал? 3 месяца врут все ,народ держат за полных идиотов.
Олесь Показати IP 28 Березня 2014 11:30
Всім все ясно. Вчорашній "штум"ВР-бальзам для путлеровської пропоганди. Пряма трансляція Р-24- Вони звідки знали про штурм? То що ,Правого сектору там не було? А який був? Правий, але дикий? некерований? Унікальний шанс приєднатись до Європи, який виник після російської інтервенції,(нам хочуть допомогти, нас просять!!!! приєднатись до клубу Європейців , дають кошти, рятуючи від дкфолту. Ви думаєте тпке відношення надовго???)), може бути змарнований руками запроданців, маргіналів гопоти та відвертих бандюків , фінансованих кремлем. Звичайго у рядах ПР є багато патріотів, справжніх патріотів з радикальним світоглядом. Їх патріотизм ділки від ФСБ направляють на дестабілізацію ситуації в державі. Вони не розуміють що працюють на ворога. Перетворити Україну у сомалі-ціль москви. А сомалійцям в Європі місця немає. І Небесна сотня на Євромайдані загинула дарма???? В цьму контексті ПС- небезпечний. Його перетворення у партію - добра справа. Шанс звільнитись від іміджу страшилки москалів, забравши частину електорату у Тягнибока. Але ПС необхідно негайно ЛІКВІДУВАТИ боєвиків. Вивевши їх у правове поле. Створюйте військові підрозділи на базі мілітарно налаштованої патріотичної молоді. Дати їм шанс пройти справжній вишкіл, направити їх енергію у Державне русло! Ними ніхто не займається. І вони йдуть у ПС, купившись на лозунги негідників. Інакше мрії путлера мають шанс збутися....
Луцьк до Олесь Показати IP 28 Березня 2014 11:40
Якщо ПС ліквідує своїх боєвиків, то там нікого не залишиться. ПС це БОЙОВЕ угрупування!!!!!!!!!!!
Олесь до Луцьк Показати IP 28 Березня 2014 11:48
НУ то хай йдуть до Війська, якщо бойове! А бойова партія- абсурд.
Луцьк до Олесь Показати IP 28 Березня 2014 12:45
Бойове, не від слова "боєць"! Яке військо? На нари!!!!!!!!! А на рахунок партії, то ти собі сам відповів.
Доній до Олесь Показати IP 28 Березня 2014 12:08
"пряму" ЕспресоТВ вели і Громадське, от там і брали відео Р-24! Трохи розуміти технічно потрібно, а не втюхувати людям брехню!!!
володимир Показати IP 28 Березня 2014 11:55
цей путінський сектор \пс\ вже задовбав своєю брехнею. дестабілізація в україні його завдання. . після вчорашніх безпорядків виповзає гарант і требує розколу держави. ну то за кого ті недоумки і на кого працюють.
Анонім до володимир Показати IP 28 Березня 2014 12:07
Під ліжком у вас Путіна немає?
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 12:20
Армія та міліція у всьому підпорядковуються владі та працюють по принципу "начальник завжди правий". Нелогічно іти туди, коли потрібно міняти начальників. Приклад Майдану показав, що бойова партія не абсурд, а необхідність. Без опору Янукович швидко розігнав би його.
Дмитро Показати IP 28 Березня 2014 12:36
Як же ПС достали треба вас всіх пересадити і на тому квітка вбили бандита а мови на всю країну
Анонім до Дмитро Показати IP 28 Березня 2014 13:13
Кого треба пересадити, так це "нову" стару владу, яка рветься до руля і корита.
Анонім до Дмитро Показати IP 28 Березня 2014 13:17
Давайте згадаєм, що зовсім недавно на майдані теж були одні бандити.
правдолюб Показати IP 28 Березня 2014 12:44
"Свобода" та"Правий сектор" вчора та сьгодні лишній раз доказали ,що вони е повністью проект Кремля ФСБ.А ціх муділ ,якщо Аваков не пересажае то ми будемо не в Европі ,а в кращому випадку атономіею в складі Россіі.А вже тоді не буде ні свободи ,ні правого сектора.
Гаврилюк. Показати IP 28 Березня 2014 13:03
Ну що праві сектори, скільки вас там є, будем скоро вас вилами до кацапів гнати. буде вам за все...
Анонім до Гаврилюк. Показати IP 28 Березня 2014 13:15
"За все" - це за що? Давайте конкретніше.
так так Показати IP 28 Березня 2014 14:22
Так-так, сектор там ні до чого. Очевидці бачили там ведмедика Гаммі і качку Дака. Хто бачив ще когось - той москаль.
lutchanka Показати IP 28 Березня 2014 21:42
Путін теж заперечував. що у Криму є російські війська!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus