USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Представлення та подяки: з візитом у Луцьку німецька делегація

11 Грудня 2018 10:35
Німецька делегація з партнерського краю Ліппе у складі одинадцяти людей відвідує обласний центр Волині. Зокрема, окремим членам делегації вручили подяки міського голови за активну співпрацю між регіонами.

Про це стало відомо 11 грудня під час засідання 50-ї сесії міської ради.

Так, делегація з Німеччини завітала на позачергову сесію міськради. Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт проінформував, що в залі присутні партнери з краю Ліппе та представив кожного члена делегації.

Зокрема, Григорій Пустовіт вручив подяки міського голови керуючому справами адміністрації Ліппе Карлу-Айтелю Йону та відповідальному за співпрацю з містами-партнерами та проекту діяльності Адміністрації краю Ліппе Бернду-Хайнріху Корте за вагомий внесок у розвиток партнерської співпраці між краєм Ліппе та містом Луцьк, активну підтримку двосторонніх ініціатив, а також успішну реалізацію спільних проектів. Натомість Григорію Пустовіту вручили прапор краю Ліппе.

Як зазначив Карл-Айтель Йон у вітальному слові, йому за честь бути присутнім на сьогоднішньому засіданні. Він відзначив активну співпрацю між містами, зауваживши, що завжди був радий побувати у Луцьку, адже між обласним центром Волині та краєм Ліппе є справжня дружба.

«Вперше делегація нашого краю була у Луцьку два роки тому на Дні міста. Ця зустріч залишилася у нашій пам’яті, адже відбувалося багато заходів, присвячених вшануванню загиблих на сході. У ті дні ми побачили, як українці вміють святкувати та співчувати. В пам’яті залишилося, як на одному із заходів в небо злетіли білі голуби миру. За цей час наша співпраця лише посилювалася», – зауважив Карл-Айтель Йон та пригадав, як Луцьк відвідувала делегація, яка складалася з представників молодіжних організацій краю Ліппе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus