USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Представника Волині вперше обрали віце-президентом ФЛАУ

8 Жовтня 2016 20:58
Вперше представник Волині став віце-президентом Федерації легкої атлетики України.

Про це повідомляють на сайті Федерації легкої атлетики Волинської області.

На цю посаду під час звітно-виборчої конференції ФЛАУ, яка відбулася сьогодні, 8 жовтня, у Запоріжжі обрали Президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка. За нього віддав голос 21 делегат конференції.

Керівником національної федерації легкої атлетики на наступні 4 роки залишився Ігор Гоцул, який наразі є і першим заступником міністра молоді та спорту України.

Отож, крім Володимира Рудюка, віце-президентами стали Фідель Тимченко (АР Крим, юрист ФЛАУ) та чемпіон світу з бігу на 1500 метрів Іван Гешко (Буковина, заступник голови обласної федерації).

Членами ради ФЛАУ обрали:

Євген Баженков (Чернігівська область), Олена Бех (Вінницька область), Анатолій Бугайов (Миколаївська область), Олексій Даниленко (Житомирська область), Валерій Єднак (Тернопільська область), Анатолій Коломоєць (Закарпаття), Микола Мандрона (Львівська область), Віталій Матешко (Івано-Франківська область), Ірина Ольховнікова (Запорізька область), Олександр Охріменко (Дніпропетровська область), Євген Пронін (Черкаська область), Олексій Сердюченко (Сумська область), Тетяна Серорез (Донецька область), Віктор Сторч (Київська область).

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає Володимира Петровича із обранням і бажає невичерпної наснаги та впевнених перемог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus