USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Волинська легкоатлетка виборола всеукраїнську першість

4 Червня 2016 22:20
Волинянка Ірина Климець перемогла на Всеукраїнських змаганнях з метань, які відбувалися у Кончі-Заспі. Цей легкоатлетичний турнір був ще одним контрольним стартом напередодні Чемпіонату України у Луцьку, на якому розігруватимуться олімпійські ліцензії до Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Федерація легкої атлетики Волині.

Ірина блискуче виграла змагання, показавши при цьому дуже високі результати. Вже у першій спробі Климець метнула молот на 70.78 метра. Як виявиться пізніше, вже ця спроба була б переможною. Згодом було декілька невдалих спроб від волинянки, але в кінці змагань, за її словами, захотілося метнути на повну силу й Климець це вдалося. 72.08 і 72.04 - такими були завершальні спроби Іри, які перевищили олімпійський норматив (71 метр). Конкурентки за місце в олімпійській збірній - Альона Шамотіна та Ірина Новожилова - метнули до 70 метрів. Відтак, Іра у хорошому настрої готується до чемпіонату України в Луцьку, який триватиме 16-19 червня.

«Я мала намір метнути на 70-71 метр, але апетит прийшов під час змагань, звідси такий непоганий результат», - розповідає прес-службі ФЛАВО Климець, - Ця перемога мене не заспокоює, розцінюю її швидше як пробу сил та контрольні змагання. Відзначу, що такі результати не було б показано, якби не підтримка стадіону «Авангард» та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Мені вдалося провести на Авангарді контрольні тренування, а Фонд забезпечив потрібною амуніцією»

Нагадаємо, що Ірина Климець у березні цього року виграла Чемпіонат України у Мукачевому із результатом 72,23 м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12345 Показати IP 4 Червня 2016 23:58
молодець!!!
лучанка Показати IP 5 Червня 2016 12:27
Ще б пак! Хто б там що негативне не думав про Палицю, але для розвитку спорту, а, отже, здоров"я лучан, він зробив чимало. Для багатих меценацтво - найкращий спосіб жити позитивом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus