USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Представилися працівниками служби безпеки банку: двох волинянок ошукали на 40 тисяч

9 Липня 2021 20:53
Учора двох ковельчан ошукали банківські шахраї.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції Волинської області.

У телефонному режимі спритники представилися працівниками служби безпеки одного з банків та під приводом розблокування банківської картки заволоділи грошовими коштами 28-річної дівчини у сумі майже 20 тисяч гривень, та пенсіонерки – у сумі 20 300 гривень.

Працівники поліції відкрили кримінальні провадження за фактом шахрайства та встановлюють осіб, причетних до вчинення злочину.

Правоохоронці нагадують:

- ніколи не повідомляйте третім особам власні персональні дані та/або реквізити платіжної картки (номер платіжної картки, ПІН-код, CVV2, термін дії картки, а також код (пароль), який надходить на мобільний телефон для підтвердження переказу/платежу) та інші персональні дані, які необхідні для здійснення переказів та платежів;

- не здійснюйте платіжні операції, які вам не зрозумілі, не дійти за інструкціями незнайомих осіб, які намагаються в цьому допомогти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 10 Липня 2021 10:37
Без %%ха и жизнь плоха. Скільки вже за це було мови, а ведуться всерівно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus