USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

10 освітян з Волині – претенденти на премію від ВР

24 Травня 2018 13:03
На щорічну премію Верховної Ради України подали 10 найкращих педагогів-кандидатів з Волині. Окрім того, визначили освітянина до нагородження - найбільше голосів здобула педагог із Маневицького району.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

«Щодо пані Валентини Ковальчук із Маневицького району, то вона працює не лише на розвиток освіти у своїй громаді, а й тісно співпрацює з Міносвіти. Її подають вже третій раз поспіль. Щодо Жанни Скороход з Підгайців, то зауважу, що вона дуже активна, школа стала гімназією, має серйозні здобутки в інтелектуальній сфері, спортивній та різних ініціативах», - доповіла заступник начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Тетяна Соломіна.

Члени комісії зауважили, що варто ефективніше готуватися до презентації кандидатур, адже вони не знайомі з більшістю цих людей.

Далі головуючий Юрій Поліщук запропонував голосувати почергово за кожного кандидата і першою оголосив кандидатуру Ковальчук та зауважив, що він її підтримає, бо знає особисто.

Більшість проголосувала за пані Валентину, тому інші кандидатури не розглядали.

Зауважимо, що Ковальчук Валентина Миколаївна є директором Маневицького районного центру творчості дітей та юнацтва, її подала до нагородження Маневицька РДА.

Аби подати її кандидатуру до нагородження, члени комісії рекомендують ухвалити відповідне рішення під час сесійного засідання.

До слова, премія передбачена в сумі 20 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus