USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Вчителя з Волині висунуть на премію Верховної Ради

8 Липня 2016 13:19
Номінувати на здобуття щорічної премії Верховної Ради вирішили вчительку української мови зі Старовижівського району.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 7 липня.

На здобуття щорічної премії Верховної Ради педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів висунули 16 кандидатур освітян. Лідера члени комісії визначили рейтинговим голосуванням. Заступник голови комісії Роман Карпюк пропонував звернути увагу вчителів української мови та літератури, адже їхня праця особливо важлива для патріотичного виховання молоді.

Так, номінувати на здобуття премії вирішили Галину Кабарчук, вчителя української мови Седлищенської ЗОШ 1-2 ступеня Старовижівського району. Зі слів начальника управління освіти, науки та молоді ОДА Людмили Плахотної, педагог має 32 роки стажу роботи на посаді, була лауреатом районного конкурсу «Учитель року», її вихованці – постійні учасники міжнародного конкурсу з української мови Яцика та Шевченківського конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаю Показати IP 8 Липня 2016 16:27
За що така іій шана?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus