USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Дивіться онлайн-трансляцію з Майдану Незалежності. ОНЛАЙН

2 Лютого 2014 13:59
На Майдані Незалежності в Києві близько двох тисяч людей очікують на прибуття трьох лідерів опозиції. Про це повідомляє Gazeta.ua.

Люди на Грушевського продовжують патрулювати вулицю. Там нині все спокійно звучать українські пісні. Люди затримуються біля стенду, що біля готелю Дніпро. Зображена карикатура з президентом України Віктором Януковочем, в.о прем'єра Арбузовим та президентом РФ Путіним.

Також на вулиці біля скляного кошика стоїть молодий чоловік, який збирає кошти для постраждалих євромайданівців.

"Ми переконані, що влада за три тижні зміниться. Зараз треба перечекати. Нинішній владі та опозиції тобто тим хто зверху проявити себе, бо народ уже себе так проявив як тільки міг. Мають прийти люди хороші, звільнити нас від барикад, внести спокій в наше життя. Зараз ми маємо надіятися на Бога та молотися за всіх українців. Я думаю, що весь світ молиться за українців, хто стоїть по цю сторону барикад. Ми сильна нація, тому і це витерпимо і переживемо. Потім лише згадуватимемо з усмішкою той страх, який переживаємо" - Юлія Кірієнко вихователька з Чернігівщини.
Щонеділі їздить з матір`ю до Києва, аби підтримати активістів. Вони привозять до столиці їжу, ліки та одяг.

Дивіться онлайн-трансляцію з Майдану Незалежності:

Live streaming video by Ustream
Live streaming video by Ustream
Live streaming video by Ustream
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Горохівчанин Показати IP 2 Лютого 2014 15:46
Кузнецовська міська рада на Рівненщині позбавила голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба звання "Почесний громадянин міста". А наша землячка Катерина Ващук, яка голосувала за російську мову в Україні, за диктаторські закони Януковича, залишається на Волині ПОЧЕСНОЮ. Чи не соромно волинським депутатам? Коли ви ліквідуєте цю ганьбу?
Депутат Показати IP 2 Лютого 2014 17:17
Та чули вже, чули. Вгамуйся, придурку.
БЕЗПАРТІЙНИЙ до Депутат Показати IP 2 Лютого 2014 19:00
Для особливо "ОБДАРОВАНИХ" повторюю ,що Кузнецовська міська рада ... ... (читати вище)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus