USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прес-секретаря Волинської єпархії УПЦ МП визнали найкращим телеведучим

16 Жовтня 2009 14:58
Фестиваль православних ЗМІ, що проходив у рамках VII Міжнародного фестивалю  православного кіно «Покров» 9-12 жовтня в Києві, завершив свою роботу. Участь у фестивалі брав фільм «Батюшка»  режисера Миколи Шабали. Фільм отримав високу оцінку журі та глядачів - розповіли «Волинським новинам» 16 жовтня у прес-службі Волинської єпархії УПЦ МП.
Як повідомили у прес-службі, у рамках Фестивалю православних ЗМІ представники Волинської єпархії в рамках представлення єпархіальних проектів продемонстрували влані медіа-проекти: тележурнал «Дзвони Волині», телепрограму «Благодатна купель», радіопрограму «Православне слово», радіопрограму «Духовні орієнтири», газету «Дзвони Волині» та офіційний сайт єпархії http://orthodox.lutsk.ua.
У рамках фестивалю православних ЗМІ предстоятель УПЦ МП вручив найкращим працівникам у сфері православної журналістики ордени. У число нагороджених увійшов і прес-секретар Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, який, до того ж, став лауреатом фестивалю у номінації «Найкращий ведучий».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus