USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Щоб перевірити нецільове використання: через ділянку під храмом Всіх Святих Землі Волинської в Луцьку звернуться до Держгеокадасту

31 Січня 2024 15:24
У Луцькій міській раді вирішили звернутися до Головного управління Держгеокадасту у Волинській області щодо земельної ділянки на проспекті Соборності в Луцьку, яка нині перебуває в користуванні релігійної громади Всіх Святих Землі Волинської Української Православної Церкви.

Про це стало відомо 31 січня на засіданні сесії Луцької міської ради.

Ділянку, попри цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, використовують для комерційної діяльності. Там розташовані три тимчасові споруди, які здійснюють комерційну діяльність – продають хлібобулочні вироби, продукти харчування та надають послуги з чищення подушок.

Документи на розташування цих споруд департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами не надавав. Однак є договори оренди між власниками кіосків і релігійною громадою Всіх Святих Землі Волинської. Це може свідчити про нецільове використання земельної ділянки в комерційних цілях.

Читати ще: У Луцькій громаді інвентаризують земельні ділянки церков УПЦ МП

Директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз запропонував звернутися до Головного управління Держгеокадасту у Волинській області за фактом нецільового використання земельної ділянки на проспекті Соборності з кадастровим номером 0710100000:22:068:0142, а в разі підтвердження нецільового використання – підготувати документи для позову до суду для припинення релігійній громаді користування згаданою земельною ділянкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Обама Показати IP 31 Січня 2024 16:55
Это п**дець ...
111 Показати IP 31 Січня 2024 18:31
Гнати в шию москалів з землі Волинської
Лучанин Показати IP 31 Січня 2024 19:32
Так то якраз і є компетенція департаменту містобудування і земельних ресурсів підготувати позов до суду ! Продемонструйте принциповість, а не стрілки переводьте ! Чи ви за колгосп, але не у своєму селі !
До Обама Показати IP 31 Січня 2024 19:40
П...ць,коли на території храму бізнесерять
Українці Показати IP 31 Січня 2024 20:02
Гнати, гнати і гнати це ж ЛЮДОЇДИ
Юлія Показати IP 1 Лютого 2024 16:09
Перестаньте колотити суспільство! Скільки грошей збираємо собором і передаємо нашим воїнам, а вони все одно команду виконують згори! Хіба не соромно! Відспівували воїнів і жодного чинуші не було!!! Ходіть у свої церки нарешті і відстаньте від людей!
Православний Показати IP 1 Лютого 2024 17:25
Комсомольський адмінресурс антихриста у безбожній Вкраїні- вирощено, до влади в державі- приведено, умови (війну) створено. Боротися, звичайно, і за стііни треба, бо Церква Господня, земна, й зветься Воїнствующа. Та, більше треба боротися за саму Церкву- душі людей, яких обмануто лжепатріотизмом. Душі тих, хто приєднався до розколу через щиру віру у його правильність. З України, лишень, почалося, за що й - судитимуть нас Ніневітяни, єдиний у Бозі нарід, на чолі з царем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus