USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Президент має обмежені джерела надходження інформації», – Ігор Палиця про спілкування з Володимиром Зеленським

25 Жовтня 2019 12:02
Народний депутат, обраний від Луцька, Ігор Палиця розповів, чи його риторику, котра лунала, зокрема, з трибуни Верховної Ради чи Волинської обласної ради, можна розцінювати як опозиційну. Також нардеп розповів, що спілкувався з Володимиром Зеленським лише тричі.

Про це йшлося під час програми «На часі» ТРК «Аверс» 24 жовтня.

Насамперед Ігор Палиця на запитання про те, чи перебуває він в опозиції до нинішньої влади, зазначив, що його риторика не опозиційна, а реальна.

«Я вже багато проходив і бачив доволі речей, які декларують. Виконати їх, однак, неможливо або вони матимуть негативні наслідки для людей. Це не опозиція, опозиція – всі ті, хто пишуть закони, які матимуть негативні наслідки», – зазначив нардеп.

Він наголосив, що не може сказати, що сьогодні перебуває в опозиції до президента.
Ігор Палиця пригадав, що за весь період президентства Володимира Зеленського мав із ним три телефонні дискусії, які стосувалися того, чому він разом із групою «За майбутнє» не голосує за окремі закони.

«І я пояснював президенту, чому і через які саме моменти ми не голосували за той чи інший закон. Ми не шантажуємо, нічого не вимагаємо. Маючи багато знайомих, зокрема й у офісі президента, я жодного разу не звернувся з якимось проханням, аби, наприклад, когось кудись призначити. Так, до цього часу в нас немає губернатора на Волині, і я ні за кого не просив. Також не треба шантажувати нас: ми вам когось призначимо, а ви проголосуйте. Ми будемо голосувати тільки за ті закони, за які не розділятимемо негативні наслідки. Десь він (президент, – ВН) чує, десь ні. І проблема не в ньому, а в тому, що президент має обмежене джерело надходження інформації: хто сидить біля вуха або поряд, той і подає інформацію. Президент молодий, він вчиться. Я дуже сподіваюся, що він почне читати, бачити, аналізувати, сам розбереться в своєму оточенні, яке сьогодні робить дуже багато помилок», – зауважив Ігор Палиця.

Народний обранець резюмував, що його дії, переконання – «не опозиція, а бажання налаштувати на правильний лад роботу майже всіх органів, використовуючи власний досвід».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus