USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президент повідомив, коли розпустить парламент

20 Травня 2020 12:26
Очільник держави заявив, що розпустить нинішній склад парламенту за умови, якщо монобільшість розпочне лобіювати інтереси будь-якої комерційної групи.

Про це йшлося 20 травня під час пресконференції Президента України Володимира Зеленського.

На запитання про те, чи збирається президент розпускати парламент так, як рік тому, Зеленський зауважив, що поки не має таких намірів, однак не виключив, що це можливо в подальшому.

«Поки партія «Слуга народу» голосуватиме за всі важливі для країни законопроєкти, я буду її підтримувати. Буду підтримувати не просто партію, а саме цей склад партії, точніше монобільшість, тому що вони (депутати, – ВН) виконують свою роботу. Якщо вони лобіюватимуть інтереси тієї чи іншої комерційної групи впливу на політику України, у той час, не думаючи ні про що, я буду розпускати парламент», – сказав Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
українець Показати IP 20 Травня 2020 12:38
Вже пора.Тобто 29серпня.І провести вибори по всій вертикалі влади за новим Виборчим кодексом.Можливо тоді щось змінеться,бо люди будуть вибирати тих,кого знають і впевнені в ньому.Якщо ВР залишити,тоді буде каламбур.І все це буде відображатись на нас простих смертних.
Москаль до українець Показати IP 20 Травня 2020 12:50
Да Вы, друзья, как не садитесь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus