USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Зеленський прийде на засідання КС щодо розпуску парламенту

10 Червня 2019 17:55
Президент Володимир Зеленський у відеозверненні пообіцяв прийти на засідання Конституційного суду, яке 11 червня розглядатиме його рішення розпустити Верховну Раду.

Ролик він оприлюднив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Конституційний суд буде розглядати питання розпуску парламенту. Мене запросили на це засідання. І це буде вперше за 28 років історії незалежної України, коли президент прийде на засідання КС. Саме так, а не навпаки, коли «хазяїн» викликає свої «слуг», своїх суддів до себе в кабінет», – заявив Зеленський.

«Ми впевнені в нашій юридичній позиції. Але найголовніше моя позиція як президента. Коли я розпускав парламент, я відчував надзвичайний запит народу. Його інтересу я буду захищати», – додав президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Костянтин Показати IP 10 Червня 2019 18:15
Людей турбує коли комунальні послуги стануть дешевшими і доступними людям???? Чому Президетнт не скасовує рішення???????????Чому не робить щод=сь для народу?? Багатьом однаково хто там у ВР аби Президент не підписував їхні недолугі Закони а робив для людей покращення , корупціонерів в тюрми, чому олігархів не викликає на прямий ефір щб люди бачили про що вони там домовляються??!! Чому не вилучити в них статки ?!!!!Не тільки відео треба Зе а робота і зміни для простих громадян України.
Фіма. до Костянтин Показати IP 10 Червня 2019 20:50
Для особливо обдарованих.... В Україні не президентська держава, а ще й парламентська у вигляді ВР і саме Рада має затверджувати закони, а як вона це робить, ми бачимо....
Максімка до Фіма. Показати IP 10 Червня 2019 21:58
Для ще більш обдарованої... У нас парламентсько-президентська держава. А новообраний президент обіцяв ой як багато і вже. Де зп в 4000 $? Вчителям.
заробітчанин до Максімка Показати IP 10 Червня 2019 23:23
а в яких то таких вчителів зарплата в європі 4000€??? гнати в шию тих учілок, які привикли працювати по методичкам 20-ти річної давнини!!
Анонім Показати IP 10 Червня 2019 19:45
Комунальні тарифи встановлює Кабмін з Гройсманом на чолі. А їх вибирає ВР. То якщо досі у ВР сидять упирі Пороха, то як ти думаєш, щось зміниться для людей???!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus