USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Президент вручив сертифікат на квартиру рідним Героя України Сергія Сучкова з Володимира

7 Березня 2024 19:12
Сьогодні Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям України та членам родин полеглих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно. Зокрема, сертифікати з рук Глави держави отримала родина загиблого Героя України Сергія Сучкова з Володимира.

Про це повідомляє Офіс Президента.

Звертаючись до присутніх у Нагородній залі Маріїнського палацу, Глава держави зауважив, що сьогодні тут представлені різні види та роди українських військ, різні бойові історії, але в Україні завжди пануватиме однакова повага до всіх українських воїнів і до кожного героїчного підрозділу Сил оборони та безпеки.

«Справжня пам’ять про Героїв завжди базується на двох елементах: на відчутті вдячності та незмінній шані до всього, що зроблено заради нашої держави та наших людей. Україна ніколи не втратить цього відчуття й завжди буде вдячною, завжди шануватиме своїх Героїв. Кожного й кожну, хто став на захист країни. Усіх, хто став взірцевим воїном. Кожного, чий особистий вибір сміливості та героїчні вчинки допомогли Україні вистояти на шляху нашої незалежності», – сказав Володимир Зеленський.

Він подякував усім, хто бореться заради держави, та кожній родині українських Героїв за те, що в України є такі воїни.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, полеглих під час захисту суверенітету й територіальної цілісності України.

Читати ще: Президент вручив «Золоту Зірку» Героя України родині полеглого волинянина Сергія Сучкова

Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на квартири військовослужбовцям Сил оборони України та членам родин загиблих Героїв. Також вручив сертифікати на квартири членам сімей полеглих Героїв України зі складу Збройних Сил, серед яких і сім’я старшого лейтенанта Сергія Сучкова з Володимира.

Сертифікати також отримали родини військовослужбовців зі складу Національної гвардії України, які були удостоєні звання Героя України посмертно: старшого солдата Сергія Жержевського, старшого лейтенанта Михайла Чупріна, старшого лейтенанта Максима Кагала.

Нагадаємо, 3 травня 2022 року під час масованого артобстрілу Сергій Сучков зумів вивести свою розвідувальну групу в безпечне місце, але сам героїчно загинув. Найвищої державної нагороди Герой України командир розвідувального взводу старший лейтенант Сергій Сучков удостоєний посмертно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus