USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Президенти Литви та Польщі приїхали до Львова, щоб зустрітися із Зеленським

11 Січня 2023 16:07
Президент Литви Гітанас Науседа та президент Польщі Анджей Дуда без публічних анонсів прибули до України та вже зустрілися з президентом Володимиром Зеленським у Львові.

Як повідомляє литовський суспільний мовник LRT, про візит Науседи повідомив почесний консул Литви Ярослав Визняк, пише «Європейська правда».

«Сьогодні президент Гітанас Науседа перебуває у Польщі та Україні, а саме у Львові... Це робочий візит, в рамках якого лідери обговорять ситуацію в Україні», – розповів він.

Майже одразу після того канцелярія Дуди публічно повідомила про те, що президент Польщі – у Львові, і президенти проводять зустріч «Люблінського трикутника»; далі перші фото з візиту опублікував і Гітанас Науседа.

Про візити лідерів не повідомлялося заздалегідь, вочевидь, з міркувань безпеки.

Як ми писали, голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко взяв участь у координаційній нараді щодо стану забезпечення охорони державного кордону та актуальної безпекової ситуації у північно-західних областях України під керівництвом Президента Володимира Зеленського.

Нарада відбулася у Львові 11 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Січня 2023 16:23
наш през щось, мабуть, не до кінця зрозумів Байден, якщо сусідів запросили допояснити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus