USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки у Луцьку дітей зі Сходу

18 Червня 2014 13:21
У луцьких школах і садочках перебуває 16 дітей – переселенців з Криму та Сходу України.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 червня.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що всі діти, чиї батьки тимчасово переїхали до Луцька і звернулися до управління освіти, влаштували своїх дітей у навчальні заклади.

Разом з тим, всі, хто приїде ще – можуть писати заяви, переконує він. Всього у школах та садочках навчається нині 16 дітей переселенців.

Однак, місць в садочках міста – недостатньо. Крім того, батьки 300 дітей вирішили залишити своїх чад в садочку на повторний рік. Тож на 300 місць для нових вихованців у групах стало менше.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, відсьогодні у Луцьку працює штаб для біженців зі Сходу України. Штабкоординує департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
титушко Показати IP 18 Червня 2014 14:23
чому громадяни України сходу не їдуть до громадян заходу а втікають в россію.так кого вони вважають терористами?. та 2-ге де містяться полонені зі сходу чи українська армія в полон не бере.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus