USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про ФК «Волинь» більше запитань, аніж її голів

28 Червня 2017 23:00
Кадрова ситуація у «Волині» після виходу команди з відпустки надзвичайно заплутана і залежить від турніру, в якому команда братиме участь у наступному сезоні. Станом на тепер таким турніром буде перша ліга, оскільки кам’янська «Сталь» в умовах безгрошів’я таки продовжуватиме виступи в Прем’єр-лізі, але дуже оновленим молодим складом.

Якби ж «Волинь» залишилася в УПЛ, то мала б шанс зберегти принаймні кращих молодих виконавців, уже засвічених в УПЛ торік, а також частину умовних «ветеранів». Ідеться про Артема Дудіка, Артема Кичака, Владислава Шаповала, Юрія Романюка, Редвана Мемешева. У пріоритетах цих виконавців – пошук нових команд, до того ж, переважно за кордоном. Наразі закінчилися контракти у Віталія Неділька, Сергія Логінова, Олега Герасимюка, Міхи Горопевшека, Анатолія Діденка. Логінов устиг підписатися в СК «Дніпро-1», Міха відбув на батьківщину, а Діденко, Герасимюк та Неділько – в пошуках нових команд.

Як показав перший спаринг «Волині» проти дубля Карпат (3:3), наразі в обоймі у Кварцяного – на 80% виконавці із U-19 і U-21. Основу склали умовні «ветерани» УПЛ: воротар А. Марчук, захисники Р. Никитюк, Мелінишин, півзахисники Чепелюк, Ляшенко, Тетеренко, Дудік та нападник Петров. Є також велика група гравців, підписаних клубом ще торік, але не заявлених через відомі причини. Це вихованці київської академії ім. Піддубного Ніколишин, Тимошенко, а також вихованці волинського футболу Олег Марчук, Нич, Ярошенко.

Щодо контрольного матчу проти дубля «Карпат» (3:3), то в складі «Волині» дублем відзначився Артем Дудік, ще один гол записав на свій рахунок Владислав Шаповал, який повернувся з оглядин у словацькому Руженбероці.

Склад команди був таким: 1-й тайм – А. Марчук, Ніколишин, Р. Никитюк, Марушка, Безкоровайний, Чепелюк (Ляшенко), О. Марчук, Дудік, Тетеренко, Нич, Петров;

2-й тайм: Жмурко, Шандрук, Ільницький, Шаповал, Попик, Тракало, Ляшенко, Тимо­шенко (Котюн), Мелінишин, Задерецький (Дмитренко), Ярошенко.

Наступний спаринг «Волинь» провела 28 червня у Винниках з першоліговим «Рухом» дорогою на збір у Закарпатті. Під час самого збору в комплексі «Камелот» «хрестоносці» зіграють п’ять матчів. Один з них буде точно із «Зіркою». Команда з Кропивницького також тренуватиметься в «Камелоті». Лучани пробудуть на Закарпатті до 12 липня, а вже 15 липня починаються змагання в першій лізі.

Тим часом президент рівненського «Вереса» Олексій Хахльов знову заговорив про можливість проведення матчів Прем’єр-ліги нашими сусідами в Луцьку. «У нас була пауза в переговорах до моменту визначення подальшої долі «Волині». Сьогодні ми активізуємо перемовини й одним зі стадіонів, які включено до реєстру арен, де будуть відбуватися матчі «Вереса», є стадіон «Авангард» у Луцьку», – сказав Хахльов. Щодо проблем із ультрас «Волині», то керівник рівненського клубу розповів: «Я відкрию невелику таємницю – мав зустріч із фанатами «Волині», тими самими, які виголосили заяву щодо можливих поєдинків «Вереса» в Луцьку. Ми проговорили більш як годину, розійшлися, потиснувши руки, і зрозуміли, що в нас узагалі немає жодних протиріч, а є бажання розвивати футбол. У мене – рівненський, у них – волинський».

До слова, «Верес» минулого тижня підписав на рік колишнього капітана «Волині» Сергія Сімініна. Після «Волині» Сергій пограв за «Ворсклу», а на початку цього року перебрався в «Олександрію».

Юрій КОНКЕВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пильний Показати IP 28 Червня 2017 23:21
Як Верес гратиме в Луцьку, то хоч футбол побачимо, бо Волинь профукали і майбутнє темне.
Орест Лютий Показати IP 29 Червня 2017 11:19
це все що треба знати про волинське мурло-патріотів. Профукали то хай чужі хоч грають. А зробити так щоб НОРМАЛЬНО свої грали і люди на них ходили дивитися? нє-нє-нє то не для нас, нам готовеньке подавай. заберіть того божевільного з клубу і через 3-4 роки матимете в місті нормальну команду в премєрлізі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus