USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про медицину, шахти та розвиток Прибужжя: Ігор Гузь відповідав на запитання волинян

12 Жовтня 2018 17:19
Чи буде в Україні Єдина Помісна Церква, де взяти медиків у сільській місцевості, про життя в малих селах та розвиток Прибужжя, про виїзд української молоді за кордон та «ворота» в Євросоюз, про майбутні президентські вибори та прогресивних людей, бюджет країни на 2019 рік, повернення Україною кредитів МВФ - відповіді на усі ці та інші запитання від Ігоря Гузя прозвучали в ефірі ТРК «Аверс» 11 жовтня.

В ефір телеканалу додзвонилися кілька мешканців Володимира-Волинського та навколишніх ОТГ.

Телеглядач з Нововолинська порушив болючу тему шахти №9 та невиплати зарплати шахтарям. "Я був на шахті, коли шахтарі бунтували. Коли палили шини і багато інших нюансів. Коли привозили тітушок, аби їх там вгамувати. Цю ситуацію взагалі не можна розуміти.

Що стосується самої проблеми. То проблема глибша, ніж реалізація вугілля й заробітна плата. Питання в іншому – закриття шахти №9. Директор та шахтарські профспілки стверджують, і я, на їхній стороні – шахта може ще працювати. Вона може давати вугілля. Вона може приносити прибутки. Єдине, що потрібно – це виключити її зі списку на закриття і дати ресурсів на розвиток. Я підтримую в цьому шахтарів. На превеликий жаль, Володимир Гройсман не захотів зустрічатися ні зі мною, ні з представниками трудового колективу. Я звернувся з листом на прохання шахтарів. Мені прикро таку відповідь озвучувати. Все відправляють до міністра Насалика, який також не хоче зустрічатися. Відправляє до заступників.

Якби шахтарі прийшли з ломами під Уряд, і змогли доказати, що вони готові зайти у те приміщення і ломами відкрили двері. Всі прибігли б тоді зустрічатися", - зазначив Ігор Гузь.

Директорка Селецької школи, Зимнівської ОТГ, Віра Мазур, подякувала народному депутатові за те, що крім звіту в їхньому селі, почув прохання педагогів та допоміг облаштувати комп’ютерний клас та дитячий майданчик.

Ще одна жителька Володимира-Волинського, пані Ольга поцікавилася у політика, які він бачить перспективи для розвитку міста. Ігор Гузь повідомив, що він і його команда зараз роблять ставку на розвиток спортивної інфраструктури для дітей і молоді. Та для прикладу навів проведені роботи з реконструкції басейну в ЗОШ №5 та спортивний майданчик в ЗОШ № 3.

Також Ігор Гузь зазначив, що у Володимира-Волинського є досить вигідне географічне розташування та можна залучати чимало іноземних інвестицій.

Детальніше в сюжеті телеканалу:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 12 Жовтня 2018 21:07
Шановному Пану Гузю вiд всiх волинян низький доземний уклiн та щира красна подяка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus