USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Про мене тут добре піклуються»: Сенцов написав листа правозахисникам

9 Червня 2018 22:45
Український політв'язень, кінорежисер Олег Сенцов, який голодує у російській в'язниці 27 день, написав листа правозахисникам Миколі та Тетяні Щурам.

Фото листа Сенцова Громадському передали правозахисники.

Громадське публікує повний текст листа Сенцова:

«Тетяно і Миколо, здрастуйте! Приємно отримати від вас лист з новинами. Дуже дякую за нього і за все, що ви робите для мене і для Саші. Я знаю, що він тепер теж в справі, але куди йому з його здоров'ям і комплекцією? Але відмовляти, як правильно сказав Буковський, не треба. Якщо людина вирішила, то вирішила.

Я, до речі, не особливий фанат творчості Буковського, але дуже поважаю його як людину.

Передайте йому величезні вітання і спасибі за поради. Правда, все це я знав і до того, як почати голодувати, так що підготувався до цього усвідомленого кроку, але все одно дякую за турботу. Про мене тут добре піклуються. Лікар обстежує постійно, аналізи, обстеження, крапельниці. Як для четвертого тижня польоту, пілот відчуває себе нормально! Далі подивимося, але всі розуміють, що я не відступлю, тому готують варіанти подальшого збереження мого здоров'я. Так що про це поки не турбуйтеся. Мене навіть днями перевели з камери в місцеву санчастину табору, надавши окрему палату. Так що я тепер хворий ув'язнений, а не просто ув'язнений. :))

Більше в принципі ніяких особливих новин немає. Так що пишіть, якщо буде що цікаве, але ви ж знаєте наші потреби: по суті й на кожен день. Величезні вітання всім нашим і просто хорошим людям».

Нагадаємо, днями Олег Сенцов звернувся до країн "Великої сімки" зі сподіванням, що представники іноземних держав зможуть допомогти багатьом політв'язням. Сам він з кожним днем голодування помітно слабшає. Про це розповів режисер Аскольд Куров, який днями бачився із ув'язненим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Червня 2018 22:53
З Надькою то само було
Валентин до АНАТОЛЬ_ Показати IP 10 Червня 2018 01:42
Серйозно? То може через одну дурепу всіх кинути? Нехай гниють, ми ж горді і як сапери помиляємось тільки раз. А можливо ви хочете його місце заняти? То ж класно, місяць чи два поголодував і став депутатом. Купіть білет на ЧМ - не втрачайте такого шансу!
По Показати IP 10 Червня 2018 01:10
Ходу з тренажерки не вилазить,мужик в расцвете,(с)раневская.
Дуже Показати IP 10 Червня 2018 21:55
Цікаво,Де можно глянути твори видатного режисора,скиньте pls "ссылку",

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus