USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від правоохоронців хочуть адекватних дій щодо вирубування лісів на Волині

14 Липня 2016 18:14
Звернутися до правоохоронців щодо діяльності ВОУЛМГ планують у Волиньраді.

Про це йшлося під час шостої сесії Волинської обласної ради 14 липня.

Депутат Анатолій Вітів повідомив, що йдеться про звернення громадських організацій, яке рекомендувала підтримати постійна комісія облради. Звернення стосується ситуації в лісах Волині, автори документа наводять численні факти незаконної вирубки лісів. Він пропонував підтримати ініціативу молодих активістів, які хочуть захистити ліси від тотального знищення. Потрібно, мовляв, щоб компетентні органи дали відповідь на звернення активістів та застосували адекватні дії.

Звернутися пропонували до прем’єр-міністра, Міністра екології та природних ресурсів, Міністра аграрної політики, виконувача обов’язків Голови державного агентства лісових ресурсів щодо діяльності Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Проект рішення не здобув достатньої кількості голосів депутатів, тож голова облради Ігор Палиця запропонував розглянути факти, які наводять активісти, під час засідання комісії та звернутися до правоохоронних органів. Він визнав, що ліси на Волині вирубують скаженими темпами, з області вивозять кругляк, натомість рекультивація земель не здійснюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Бабушка Люда Показати IP 14 Липня 2016 18:26
Ліси на Волині вирубують скаженими темпами, з області вивозять кругляк . Ви думаєте про це не знає місцева влада , прокуратура і мєнти ??? Всі вони в долі і кришують нищення лісів із-за гарного прибутку до своїх зарплат ! Їм начхати на майбутнє України ...
anonimous Показати IP 14 Липня 2016 19:38
Де ти бабо була раніше, коли темпи вирубки лісів за останні 50 років залишаються незмінними.
Анонім Показати IP 14 Липня 2016 20:45
придурки тай все, по іншому всіх тих виб.....юдків назвати язик не повертаеться , я так зрозумів з роботи цієі влади виродків що необхідно купити рушницю для самозахисту від бандитів лісовоі охорони і йти в ліс копати бурштин або валити ліс щоб що небуть собі забрати того що батьки вирощували
Лісник Показати IP 14 Липня 2016 21:45
Звертайиесь, звертайтесь а докі ви звертайтесь то в мене в обході половина лісу всохне через довбаних мух І ЩО ТОДІ??????
Анонім до Лісник Показати IP 15 Липня 2016 07:58
Де це ще може відбуватись, як не на Волині, Державний ліс треба захищати від державної лісової охорони. О це влада прийшла. Людина, яка має низку судимостів, кримінальних справ керує кражею. Ганьба владі і всіх хто підтримує таке гвалтування лісів. Гунчику, Шпизі, брехливій Христині-ганьба!
майстер Показати IP 15 Липня 2016 08:13
То що ти лісник пропонуєш все вирізати поки не всохло все. Це по твоєму розумне рішення??
майстер Показати IP 15 Липня 2016 08:14
То що ти лісник пропонуєш все вирізати поки не всохло все. Це по твоєму розумне рішення??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus