USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про що розповідає весняний дощ у Луцьку

18 Квітня 2014 10:44
Луцьк – особливе місто. Навіть звичайний дощ тут падає з особливим шармом, прикрашаючи прозорими намистинками квіти та дерева. Існує низка цікавих фактів, пов'язаних із дощем.

Так, у Португалії дощ є поважною причиною не виходити на роботу. А у 17 столітті у Великобританії прийняли закон про дощ, згідно із яким синоптика могли стратити за неправильне пророкування дощу. «Сльози неба» також стали причиною появи прогнозів погоди по радіо. Тож коли американський власник радіостанції потрапив під дощ, він вирішив заснувати нову рубрику прогнозу погоди, яка розповідала б про дощ кілька разів на добу.

А тим часом, природа отримує дорогоцінні живильні краплинки, а лучани поспішають по власним справам, ховаючись під різнобарвними парасольками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
арсений Показати IP 18 Квітня 2014 18:02
очень красивые и трогательные фото. автор МОЛОДЕЦ!!!
руслана Показати IP 19 Квітня 2014 12:46
Дуже гарно! молодець фотограф!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus