USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про волинян з Небесної сотні зняли фільми

24 Квітня 2014 18:46
Історії про життя волинян, які загинули на Майдані, стали документальними стрічками. Волинська обласна державна телерадіокомпанія опублікувала в мережі три півгодинні фільми про Василя Мойсея, Сергія Байдовського та Едуарда Гриневича.

Родичі, які досі перебувають у жалобі, зі сльозами на очах згадують хлопців. Кожен з них по-своєму робив свою Батьківщину – і велику, і малу. Кожен з них хотів кращого життя для своїх батьків, рідних, коханих і всіх українців.

Об’єднало їх і те, як обірвалися їх юні життя, – вони загинули від куль під час протистоянь на майдані у ті лютневі дні 2014-ого.

Як і тисячі українців, за покликом серця волиняни поїхали на Майдан у Київ відстоювати щасливе майбутнє своєї держави. Василь Мойсей, Сергій Байдовський, Едуард Гриневич, Іван Тарасюк не повернулися живими на рідну землю. Вони загинули від куль снайперів і навіки стали Героями, інформує сайт ВОДТРК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вт Показати IP 24 Квітня 2014 19:14
Цієї суботи о 12.00 і о 21.05 - фільм четвертий циклу "Герої Небесної сотні" про І.Тарасюка. Хай пам’ять про хлопців назавжди залишиться в серцях волинян і в цих роботах волинських телевізійників, які першими в Україні розповіли про своїх земляків, що загинули на Майдані.
Наталі Показати IP 24 Квітня 2014 21:08
Слава усім Героям України! Молодці, що зняли таке кіно - нам потрібно знати про своїх про хлопців-Героїв. Дякуємо батькам!!!
122 Показати IP 24 Квітня 2014 22:12
І я дякую нашим телевізійникам за ці хвилюючі розповіді. Прості, здається, хлопці, а герої. І як гарно і просто ви про них розповіли. Вічна їм память. Ці фільми має мати кожна школа.
Я Показати IP 24 Квітня 2014 22:23
"Дякую телевізійникам, молодці." Гидко читати. Зараз неважливо якої якості продукт виготовлено. А важливо те, що ці самі телевізійники не зробили нічого, щоб запобігти появі небесної сотні, а навпаки займались інформаційним кілерством у визначальні для держави часи. А зараз намагаються відбілити репутацію на памяті полеглих. Верх цинізму.
122 Показати IP 25 Квітня 2014 09:54
пану, який себе називає "я". верх цинізму у ваших звивинах, голубе, бо говорити, хто і що зробив, щоб запобігти біді, не ваша люстраційна проблема. всевишній визначить, хто і чого вартий у цьому житті і кого він і чому послав, я, бачите, навіть не запитую, а що ж ви зробили, щоб запобігти появі небесної сотні? може, ви такі активні були, що не допустили хама до президентського корита, чи може після першої бійні на майдані, ще тоді, в листопаді 2013-го ви криком кричали про біду, яка насувається? у будь якому засобі інформування, який ви поважаєте? ви сьогодні понадівали камуфляжі і вважаєте, що тільки ви маєте право на пам’ять про цих загиблих. а ті, що робили ці фільми, вони що, вбивали, віддавали злочинні накази, займались якимось кілерством? вони щиро розповіли про хлопців, які не хизувалися тими камуфляжними формами, а робили роботу там, у пеклі на майдані того дня. на відміну від когось. а відбілювати від ваших помиїв репутацію тим, хто робив ці телефільми, це і виїдженого яйця не вартує. повірте, вони і як люди і як фахівці трошки вище вашого зазіхання на якийсь абсолют. фільми на відміну від вашої "пам’яті" - це пам’ять для волинян, для рідних. кожна свічка у храмі, кожна квітка на могилу, кожне добре слово про загиблих, а тим більше, телефільм - це пам’ять, це засторога, це заклик. співчуваю вашому психологічному стану (теж, напевне, через майдан), але не треба так про тих, хто розповів людям про тих хлопців.
Я Показати IP 25 Квітня 2014 10:35
Жодним словом нехотів образити простих виконавців, заручників ситуації. Якраз ім і не має чого соромитись, вони з честю зробили, що могли. Питання, як завжди, лише до тих хто віддає накази. P.S. Найкращою турботою про мій психологічний стан, голубе, буде вийнята колода з власного ока.
круто Показати IP 25 Квітня 2014 16:32
чуваку, який себе возвеличив великим "Я". люди не месінги, щоб знати, що ти там хотів чи не хотів(хоч "нехотів" пишеться окремо, а "не має" - разом). якраз в інформації про фільми жодним словом не згадуються керівники, а якщо тебе, як бика, дратує червона ганчірка з прізвищем чиєїсь персони чи вивіска "вт", то вже справді питання не колоди в оці. за великим рахунком - дурна мова,, бо нема про що дискутувати і з ким. фільми справді чудові спогади про хлопців. і спасибі тим, хто його зробив, а зробило телефільми волинське телебачення. Якби це когось не дратувало. так що зі своїм хотінням сходи кудись, у сну, наприклад, чи в лнту про хабарників попитай, це виходить у тебе грандіозніше...
Я2 до круто Показати IP 25 Квітня 2014 17:38
Ви, безперечно праві. Мною керувало виключно особисте его та неприязнь. Дискусію вважаю завершеною, за відсутністю аргументів в опонентів.
круто Показати IP 25 Квітня 2014 18:05
о, то ви навіть із чимось погоджуєтеся? то похвально, гарних вам опонентів. і дещо примітивніших їхніх аргументів, бо на дискусію з серйозними - не емоційними думками вам ще працювать і працювать. і між іншим, слово "безперечно" у вашому тексті - вставне, а тому виділяється комами з обох боків. пропозиція підтягнути на "досугє" (коли буваєте у сну імені Лесі Українки) граматику. ви ж, як не як, претендуєте на лідера-активіста. це я цілком серйозно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus