USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про декларування доходів нагадують ще й етикетки на мінералці

14 Лютого 2011 10:18
У волинських магазинах з’явилася перша партія мінеральної води «Йоданка павлівська», на етикетках якої – інформація податкової служби про необхідність декларування доходів.
З пропозицією одному з виробників вітчизняного продукту взяти участь у кампанії декларування доходів до керівництва Павлівського пивзаводу звернулися очільники Нововолинської ОДПІ, – повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян.
У податковій кажуть, що згода від виробника розмістити подібну соціальну рекламу – чергове підтвердження партнерства і порозуміння нововолинських податківців із тими платниками податків, які дбають не тільки про якість товару, а й ділову репутацію.
Нагадаємо, нещодавно луцькі податківці почали нагадувати про необхідність декларувати доходи написами на тролейбусах і маршрутках.
У січні ковельські податківці зініціювали розміщення нагадування про необхідність декларування доходів громадян на упаковках продукції.
Ще раніше про необхідність декларувати доходи волинянам щогодини почали нагадувати в супермаркетах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 14 Лютого 2011 16:47
Люди пипти перестануть йоданку павлівську

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus