USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Про податки – на маршрутках: піар-винахід луцьких податківців

7 Лютого 2011 12:26
Вулицями Луцька з 7 лютого курсують маршрутні таксі із написом-зверненням до пасажирів задекларувати доходи.
Як каже заступник начальника Луцької ОДПІ Петро Івасишин, соціальну рекламу-нагадування розмістили на двох маршрутках та двох тролейбусах, - повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.
«Вибирали маршрути, за якими курсуватимуть таксі і тролейбуси так, щоб і мешканці центральних районів, і приміської зони мали можливість ознайомитися з інформацією про деклараційну компанію», - каже Івасишин.
Він упевнений, що завдяки яскравим кольорам соціальна реклама податкової служби «гідно конкурує з комерційними рекламними проектами».
Нагадаємо, у січні ковельські податківці зініціювали розміщення нагадування про необхідність декларування доходів громадян на упаковках продукції.
Ще раніше про необхідність декларувати доходи волинянам щогодини почали нагадувати в супермаркетах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Булгахтер (з великим досвідом) Показати IP 7 Лютого 2011 12:55
Якшо фізична особа протягом року мала офіційний дохід, то цей дохід обов"язково включать у ф. 1-ДФ. Якщо у ФО не було доходів, які не оподатковувались у податкового агента, то і подавати річну декларацію необхідно, тому, що ставка оподаткування однна 15%. Як і що подавати, той хто подає добре знає! А от перевізників на предмет трудовлаштування водіїв потрібно було б перевірити...
ХХХ Показати IP 8 Лютого 2011 01:40
Було б добре, щоб Івасишин, Гринь та решта податківців задекларували свої реальні доходи - у Б.Клімчука не боліла б голова про наповнення бюджету. Соціальна реклама на маршрутках - відмивання бабла Івасишиним (він це вміє робити).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus