USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Про луцьку трагедію доповіли Януковичу

10 Червня 2012 21:05
Президент Віктор Янукович доручив уряду вжити вичерпних заходів щодо ліквідації надзвичайної ситуації в обласному центрі Волині.
Про це повідомила прес-служба ОДА.
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук доповів Президенту про обвал багатоповерхівки на вулиці Рівненській в Луцьку.
Глава держави висловив співчуття родинам загиблих та дав доручення уряду вжити вичерпних заходів щодо ліквідації надзвичайної ситуації в обласному центрі Волині.
Нагадаємо, сьогодні, 10 червня, на вулиці Рівненській обвалилася 5-поверхівка. Внаслідок руйнування без даху над головою лишилися 8 родин, дві людини загинули, а одна – шпиталізована.

Постраждалим родинам уже виділили матеріальну допомогу та зарезервували для них 28 номерів у готелі «Світязь».

Хоча чиновники міськради, за винятком мера Миколи Романюка, не хочуть називати причини обвалу, одну із них озвучила прокуратура. За фактом трагедії правоохоронці порушили кримінальну справу, закидаючи службовим особам ЖКП № 7 та муніципалітету халатність.
«У травні цього року відбулася часткова руйнація несучої стіни будинку, де трапилася трагедія. Але посадові особи, неналежно виконуючи свої обов’язки, не вжили заходів щодо обстеження, встановлення причин руйнації несучої стіни та своєчасного проведення ремонту», - зазначила прес-секретар прокуратури області Наталка Мурахевич.
ПОДРОБИЦІ ТРАГЕДІЇ ТА ФОТО І ВІДЕО З МІСЦЯ НП

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
777 Показати IP 10 Червня 2012 23:34
СПОЧАТКУ ВПАВ КОЗИРЬОК В ПІДЇЗДІ, КАДРОВІ ВИСНОВКИ ВІДСУТНІ! ТЕПЕР ТРАГЕДІЯ ! ЖЕРТВИ! ЧОМУ НЕ РОБЛЯТЬСЯ ЕЛЕМЕНТАРНІ ВИСНОВКИ? НЕВЖЕ ВСІ МІЖ СОБОЮ ТАК ПОВЯЗАНІ ? ОТО КОМПАНІЯ ПІДІБРАЛАСЬ.ГАНЬБА.
вітя Показати IP 11 Червня 2012 07:10
Їх всіх треба жорстко покарати інакше подібне буде траплятися знов і знов
) Показати IP 11 Червня 2012 09:37
в 37 их бы уже публично повесили
konstantinowih Показати IP 11 Червня 2012 09:59
1. Проведення виїздного моніторингу всіх будівель і квартир міського фонду... 2. Зняття з посад з відшкодуванням збитків винними із власних кишень. Це мінімум який нормальна держава з нормальними людьми повинна зробити... Бардак, с...у, в усьому...гидко і прикро...
Лучанка до konstantinowih Показати IP 11 Червня 2012 10:29
Згідна на 100%! І НІКОЛИ НЕ ПОВЕРТАТИСЯ ДО ВЛАДИ ТА НЕ ВСТУПАТИ У НІЯКІ ПАРТІЇ, ЇХ ВЗАГАЛІ ВСІХ ТРЕБА З НИХ ВИКЛЮЧАТИ,ПОЗОРЯТЬ ТІЛЬКИ, А ЩЕ ХАЙ САМІ ТАК ЖИВУТЬ,ЯК ПОРЕКОМЕНДУВАЛИ ЛЮДЯМ ПОКИ ЖИТИ!!!
Я Показати IP 11 Червня 2012 11:11
А тож за рік часу Романюк має зробити те, що не робилось 20 років.
Я Показати IP 11 Червня 2012 11:12
А тож за рік часу Романюк має зробити те, що не робилось 20 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus