USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Майже 90 тисяч волинян вже два місяці без скрапленого газу

14 Червня 2018 08:50
Майже 90 тисяч волинян, які мешкають у селах, вже два місяці без скрапленого газу через те, що не відбувся аукціон. Зріджений газ люди використовують для комунально-побутових потреб, зокрема, приготування їжі.

Негаразди з постачанням селянам скрапленого газу виникли давно. Вже мало хто й пам’ятає, коли почалися перебої і виникли черги. Люди, які користуються газом із балонів (в основному літні й малозабезпечені) втомилися від проблеми, що перетворилася на стійку традицію, і прагнуть її розв’язання, говориться на сайті народного депутата від Волині Ірини Констанкевич.

Гостро стоїть ця проблема чи не у всіх районах Волинської області, зокрема і у Любешівському районі.

Голова районної ради Петро Нагорний зазначив, що районною радою надіслані звернення до відповідних служб та профільних міністерств, народного депутата Ірини Констанкевич про забезпечення скрапленим газом громадян. Як виявилось згодом, дана проблема виникла через не проведення тендерів у зв’язку із припиненням роботи відповідних комісій у цих міністерствах через звільнення окремих працівників.

«Відповідно до звернення заявника, ситуація, яка склалася в районі, набуває надзвичайної гостроти та може призвести до соціальної напруги. Останні три роки систематично відбувається нерегулярне забезпечення населення скрапленим балонним газом. Прошу Вас вивчити дане питання та вжити заходів, щодо проведення спеціалізованого аукціону

з продажу скрапленого газу для потреб населення Волинської області та налагодження безперебійної роботи установи з надання послуг забезпечення скрапленим газом», - йдеться у депутатському зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus