USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проблему малих зарплат у Володимирі влада вирішить з допомогою КРУ і прокуратури?

23 Жовтня 2008 17:17
За словами Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка, «нас повинна тривожити низька заробітна плата, яка у Володимирі наразі найнижча серед міст обласного підпорядкування». Про це він сказав під час засідання виконкому міськради, – 23 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Начальник управління економіки Володимир-Волинської міської ради Ігор Гендис розповів , що на 1 жовтня рівень зареєстрованого безробіття у місті становив 2,4%. За 9 місяців 2008-го на вільні робочі місця працевлаштовано 1472 осіб, створено 1164 нові робочі місця.
 
Середня заробітна плата володимирчанина становить 1 248 гривень, що на 43% більше від минулорічного показника. Найнижчий рівень зарплат – у працівників готелів та ресторанів (667 гривень), працівників торгівлі(811) та у транспортників(711 гривень).
 
Як зауважив на такі цифри міський голова, «зарплата росте, але щось дуже повільними темпами». Це означає, що її видають у конвертах, – додав Петро Саганюк. «Ви зайдіть у ресторани і бари – там постійно є клієнти. Чому там найнижча зарплата і чому збиткових 27 підприємств ?» – обурився мер. «Уже є новий начальник із КРУ, сьогодні був у мене вранці. Думаю, ситуацію ми виправлятимемо, інакше запросимо прокуратуру», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus