USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проблеми приватного будинку - не проблеми ЖКП, - Соколовська

21 Травня 2014 12:39
Напівдерев’яний приватний будинок із зміщенням стін та порваною системою газопостачання, у якому мешкає лучанка похилого віку, зняли з балансу ЖКП.

За таке рішення проголосували учасники виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 21 травня.

Так, один із членів виконкому Михайло Щур зауважив, що помешкання Ольги Ромашенко, що знаходиться на вулиці Миру, 9, перебуває у жахливому стані. Надумку доповідача, «жити» аварійному помешканню залишилось недовго - воно завалиться за рік-другий. Тим часом, у цій оселі мешкає одинока, напівнемічна жінка з вадами слуху та зору.

Однак заступник Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Лариса Соколовська зазначила, що не пам’ятає точно, як насправді звати жінку, яка мешкає за адресою вулиця Миру, 9, але точно знає, що в останньої є діти та внуки, які готові допомогти бабусі.

«Вона - власник будинку, він приватизований. Проблеми приватного будинку - не проблеми ЖКП. Це не є підставою для того, щоб не знімати будинок з балансу житлово-комунального господарства», - зазначила вона.

Народні обранці таке рішення підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 21 Травня 2014 12:47
ну правильно сказала
Жкп ПНХ і .... Показати IP 21 Травня 2014 12:56
Цікаво скільки років ця бабця платила за утримання будинку?, а ще цікавіше що ця схема тепер може бути викорестана до любого будинку в Луцьку ...
Жек Показати IP 21 Травня 2014 13:34
Тільки професійні брехуни обмальовують той факт, що лишили людину після багатьох років сплати в жкг грошей саму з гнилим будинком!!!!! Віва революція,,, Віва бюроКРАДКА Соко!!!!, Віва виконком який думає лише з членів!!!!
Анатолій Показати IP 21 Травня 2014 14:48
А я думав Соколовську вже "Люстрували" !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus