USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Продають дитячі речі, бо не вистачає на хліб: поки солдати РФ помирають в Україні, їхні дружини голодують

2 Червня 2022 07:14
Дружинам російських окупантів доводиться продавати речі з дому, щоб купити їжі, доки їхні чоловіки воюють і гинуть в Україні.

Про це свідчить нове аудіоперехоплення телефонної розмови однієї з таких сімей, оприлюднене Головним управлінням розвідки.

«У мене, нах*й, навіть хліба нема. Виставила дитяче ліжечко на продаж і плитку цю», – поскаржилася дружина загарбника, на що він їй запропонував «трохи потерпіти».

Сам же військовий скаржиться, що в російській армії «бардак», на бойові завдання ніхто йти не хоче, а обіцяної зарплати їм, швидше за все, не виплатять – замість обіцяних 300 тис. руб. мають виплатити максимум половину.

«Все за*бало, додому треба їхати. Тут конкретно війна, нікому до тебе немає справи, по*уй взагалі. Командирам по*уй», – зізнався окупант.

Він розповів, що його батальйон закинули у піхоту, тому що в іншому батальйоні всі відмовилися воювати, тому «захищають» якесь місто.

«Вони сидять в якомусь училищі, а на завдання ніхто не ходить, всі відмовились», – сказав він, додавши, що найманці служать у нього в роті, а контрактники знаходяться у місті.

За його словами, вони захопили Червоний Лиман на Харківщині, після чого контрактників відправляють у відпустку, а залишаться лише найманці.

Увага! Відеозапис містить нецензурну лексику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 2 Червня 2022 08:01
А в нас краще....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus