USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Продались за копійки», – лучанин показав, як Порошенко скуповує виборців

5 Лютого 2019 14:53
Петро Порошенко, який в останній день подав документи до ЦВК, зайшовши у приміщення з чорного входу, аби не зустрітися із журналістами та уникнути незручних питань, продовжує активно скуповувати електорат. Агітацію прикривають так званим соціологічним опитуванням, за допомогою якого нав’язують виборцям думку про те, за кого вони мають проголосувати.

Журналісти озвучували і суму таких заробітків та кількість опитаних людей в день, саме за яких агітаторам і платять. Тож, саме зараз, коли Петро Порошенко уже подав документи до ЦВК, його прихильники особливо активізувались та заполонили кожен куточок України, свідомо пропонуючи людям проголосувати за «гаранта» на виборах 2019, пише Під прицілом.

Чергове відео, на якому так звані активісти пропонують виборцю пройти соціологічне опитування від партії БПП «Солідарність» опублікував лучанин Віктор Середюк:

«Тільки що зустрівся в під’їзді з агітаторами за якогось кандидата в президенти. Вони з гонором робили соцопитування. Коли я почав знімати, то зразу сказали, щоб не знімав і почала втікати. Ці люди продалися за копійки. Дуже багато неспівпадінь. І ця «копійчана людина» не хотіла і не могла показати свої документи для соцопитування, бо це ніяке не опитування, а пряма агітація. І вони ще хочуть жити краще», – зазначає обурений дописувач.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Нагадаємо, що на Волині уже створили цілу «мережу» для підкупу виборців за Порошенка, проте лучан, та й усіх волинян ,закликають не «вестися» на ці махінації, які ж і будуть використані проти вас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
33ий Показати IP 5 Лютого 2019 15:05
сплачуючи податки - ти фінансуєш предвиборчу програму Порошенка, де з бюджету виділили 6 млрд. Тоже зрада?
ржу Показати IP 5 Лютого 2019 15:47
при чому тут агітація, тим більше за Порошенка. дядько з телефоном сам запитав, сам відповів, сам собі тися дав :)))) хоча його насправді ніхто не за кого не агітував... він все знав наперед - сміх та й годі... співчуваю жінці.
123 до ржу Показати IP 5 Лютого 2019 17:56
Порохоботи не сплять))) Пожалій жінку дай більше на життя а не одноразово 500гривень!
Анонім Показати IP 5 Лютого 2019 16:19
дуже красномовне відео, яке показує, що насправді жодної агітації немає. а огидний матюкливий мужик вирішив стати зіркою преси.... фу... мабуть з електорату Ляшка ))))
123 до Анонім Показати IP 5 Лютого 2019 17:54
Даром! Бабуся лазить по людям)
Іван Показати IP 7 Лютого 2019 15:46
Ну шо наїлися демократії, на другому терміні 37 рік покажеться раєм...
василь Показати IP 7 Лютого 2019 18:34
су*а вини бля*ь вас намахують згадайть колишны пред виборні місяці боло те саме і нам весь час обіцяють що в країні буде порядон і спокій на НАХ*Я росказувати т що ніхто не повірить прошу усіх чистих українців не голосовати за порошенка (би*ло брехло свиня дурак ) це лише ті слова які про ньоо скаже укр дитина тому зрозумійте що вони усі і завжди обіцяяяють ал обіцянок дотримують лише раз в день після виборів
Сан Показати IP 7 Лютого 2019 22:44
Во придурки, почему я ничего никогда не получал ? Фейкомёты в натуре
Сан Показати IP 7 Лютого 2019 22:46
Когда в последний раз лучину в церкви ставили?
МАРГО Показати IP 11 Лютого 2019 12:49
У нас теж ходили, правда непрямо агітація , а з приводу вступу до ес но пробували дані записати та підпис отримати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus