USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.83 9.98

Продав пістолет і надіслав покупцю поштою: на Волині судять жителя Київщини

29 Вересня 2023 14:12
Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду кримінальне провадження стосовно 35-річного жителя Київської області, обвинуваченого у придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, а також незаконному виготовлені бойових припасів та їх зберіганні.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, чоловік навесні 2023 року незаконно придбав пістолет системи Макарова, а згодом продав його волинянину за 35 тисяч гривень, надіславши покупцю в Ковель через поштового оператора.

Окрім того, обвинувачений самостійно виготовив 30 пістолетних патронів та зберігав їх в оселі, де їх і виявили працівники поліції 15 вересня 2023 року під час проведення санкціонованого судом обшуку.

За незаконне поводження із боєприпасами судитимуть також 37-річну жительку села Годовичі Ковельського району.

Жінка незаконно придбала та зберігала вдома у металевому сейфі осколкову ручну гранату Ф-1, яку також виявили та вилучили у неї правоохоронці 24 липня 2023 року під час проведення огляду місця події.

Далі – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus