USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Прогноз погоди на завтра: вночі буде тепліше, ніж удень

2 Листопада 2009 17:07
Безхмарну сонячну погоду зі слабким морозом передбачають 3 листопада волинські синоптики. Про це інформують «Волинські новини».
За синоптичним прогнозом, завтрашня доба на Волині буде сухою, без опадів. Уночі триматиметься плюсова температура повітря – 2-4 градусів тепла. Натомість, удень варто очікувати слабких морозів. Стовпчик термометра опуститься до позначок 1-2° морозу. Під вечір 3 листопада потепліє, на ніч повернеться плюсова температура.
На більшості території області віятиме слабкий північно-західний вітер, місцями його пориви сягатимуть 10-12 метрів за секунду. Вологість повітря не перевищить 61 відсотка.
У інших областях України синоптики прогнозують подібну сонячну погоду із 2-4-градусними морозами. Дощитиме хіба що в Криму та Приазов`ї. Там подекуди пройде навіть невеликий мокрий сніг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus