USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Програму «Зубр» на Волині провалили

28 Січня 2014 13:48
Термін дії Програми збереження та відновлення поголів’я зубрів (неофіційно - «Зубр») на Волині завершився. Щоправда, завдання, поставлені цією програмою, так і не були виконані.

Про це стало відомо під час засідання постійної депутатської комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів обласної ради сьогодні, 28 січня.

Заслухавши інформацію директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ігоря Никитюка про проект рішення «Про обласний бюджет на 2014 рік», голова комісії Богдан Колісник запитав, скільки коштів цього року запланували на реалізацію програми «Зубр», адже торік на це не виділили жодної копійки. Натомість Ігор Никитюк повідомив, що програма уже не діє, бо її термін виконання завершився. Тож у 2014 році на це грошей не передбачено, хоч програма і не реалізована.

Натомість члени комісії вирішили звернутися в управління екології з питанням, чи можна поновити програму. А ще депутати запланували жорсткіше контролювати виконання програм та їх фінансування, які підпадають під профіль комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
коліснику Показати IP 28 Січня 2014 13:55
Скільки з Вашої подачі вколошкали зубрів?
Лучанин до коліснику Показати IP 28 Січня 2014 15:10
Колісник береже лісництво"Звірів", де водяться зубри. А браконьєри минулого року вбили одну, а по неофіційних даних три особи зубра, що занесені в Червону книгу України. Звинувачувати когось завжди легше.
SSG Показати IP 28 Січня 2014 20:22
не "особи зубра" а особини....
лучанину Показати IP 29 Січня 2014 00:10
ці браконери по вашому-хто.Царські полювання організвуе Колісник.Ходять слухи що навіть під час стояння Майдану вбили двох оленів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus