USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прохання Савченко про перевірку на поліграфі задовольнили в збоченій формі, – ЗМІ

6 Квітня 2018 09:43
Незважаючи на заперечення Надії Савченко, її все ж перевірили на детекторі брехні.

Про це повідомляє "Znaj.ua" з посиланням на ТСН.

5 квітня Савченко доставили в інститут судово-медичної експертизи.

Про те, як відбувався процес допиту із застосуванням поліграфа, громадськості поки не повідомили. Надію привезли з чорного ходу, через це з неї не змогли поспілкуватися її прихильники та представники ЗМІ. Після чого двері інституту закрили і поставили під охорону.

Сестра Надії - Віра Савченко - заявила, що про проходження поліграфа її заздалегідь не попередили, і це не те тестування, про якому раніше сама Надія просила.

«Матеріали справи нікому не передані. І без них я не знаю, чия це ідея. Сподіваюся, поки не будуть передані матеріали, не буде проведена експертиза», - обурилася Віра Савченко.

Нагадаємо, Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт. Надію Савченко 23 березня суд арештував на 59 днів.

Ще перед затриманням її соратники поширили відеоролик, у якому вона у порожній залі Верховної Ради саркастично говорить: "Бабах! Що, страшно? А вони нас бояться".

Перед цим була інформація, що у Савченко відібрали гранати в парламенті. 29 березня Апеляційний суд Києва відмовився скасувати міру запобіжного заходу, залишивши її під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ТТ Показати IP 6 Квітня 2018 11:06
Таке враження, що Бен Ладена затримали. А Порох їй особисто Зірку Героя вішав! Це схоже, як в 37-39 Сталін комісарів "викошував", які своїм героїзмом його до влади привели. Ось тепер "наша" Надія в якій футболці по камері ходить? Де тепер сестра і мати Надії, які ногами двері в парламент відкривали, ще трохи і назвалиб - вулицю в честь Надії, а тут така "падліва"! Тепер кожен подумає, який лозунг проголошувати. В один день і побавили недоторканості і суд в кутузку запроторив, ото демонстрація боротьби з власним народом. Чому дивуватись судді Кирееву, який адвокатом у Білокамянній заробляє. Видно такі Кирееви є при кожному режиму! Дай Бог їй витримки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus