USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян просять надати факти злочинів під час Майдану

12 Березня 2015 07:00
Надати інформацію, а також фото- та відеоматеріали, на яких зафіксовані факти вчинення злочинів під час революції Гідності просить прокуратура Волинської області, – йдеться у заяві прес-служби установи.

Зазначимо, що обласна прокуратура вже неодноразово зверталася до волинян, які були свідками чи постраждалими від таких злочинів, з проханням повідомити усю відому їм інформацію правоохоронним органам.

Надані громадянами відомості використані слідчими прокуратури Волині у ході розслідуванні 11 кримінальних проваджень за фактами перешкоджання працівниками правоохоронних органів мирним акціям протесту під час Революції Гідності, 3 з яких – закриті, а 8 об'єднані в одне й скеровані за підслідністю в прокуратуру Києва.

Якщо ви стали свідками вчинення подібних злочинів, але з якоїсь причини ще не повідомили про це, звертайтеся за телефоном (0332) 72-22-22.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що депутат Геннадій Москаль, який очолює тимчасову слідчу комісію Верховної Ради з приводу масових убивств на Майдані, опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці документи.

З них стали відомі керівники снайперів, які орудували на Майдані.

Водночас восени минулого року в Україні працювала делегація Міжнародного кримінального суду, аби вивчити справи Майдану.

Також Служба Безпеки України відкрила цілодобову телефонну лінію, на якій приймає інформацію та свідчення щодо злочинів, вчинених проти Євромайдану впродовж листопада 2013 – лютого 2014 років.

Наприкінці січня цього року депутати Волинської облради зробили офіційні запити до прокуратури, МВС, СБУ Волині. Вони хочуть дізнатися, як триває розгляд справ щодо того, як на волинських активістів «тиснули» під час Майдану правоохоронні органи.

А днями депутати облради розглянули питання щодо притягнення до відповідальності винних в утисках євромайданівців на Волині суддів та прокурорів. Втім для ухвали рішення не вистачило одного голосу. Утрималася екс-регіоналка Надія Григола - вона єдина не проголосувала "за".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
аяяй Показати IP 12 Березня 2015 07:24
наших коллег начальство в свое время уволило за то ,что стояли в Киеве на майдане
правдива Показати IP 12 Березня 2015 08:10
Не набридло у минулому копатись і закривати очі на злочини, що зараз кожного дня відбуваються?!
А Показати IP 12 Березня 2015 08:43
А в ютубі тих матеріалів скільки хочеш. І як в ОДА двері ламали, і як будинок УМВС палили і закидували бруківкою, і як людей на Театральній площі принижували і наручниками приковували. Фактів скільки хочеш, було б бажання в тому розбиратись.
Вася до А Показати IP 12 Березня 2015 10:31
Башкаленко маєш час українську підтягнути? Шо то ти тут розписався1
А до Вася Показати IP 12 Березня 2015 10:50
А шо ти Вася зранку куриш, якщо тобі башка-ленка на кожному кроці мерещиться. Я того башкалєнка за все життя раза три вживу бачив, і це бачення задоволення мені не доставляло. Невихована та нагла натура.
Хватить мовчати до А Показати IP 12 Березня 2015 19:48
Я теж не розумію, чому прокуратура закриває очі на ці факти. А зараз, так звані активисти, ходять і грабують людей і їм все сходить з рук. А прокуратура все бачить та мабуть покриває їх , раз мовчить. А ті в свою чергу хочуть зробити з прокуратури - монстрів.
Анонім Показати IP 12 Березня 2015 11:03
Злочинів!? А, по вашому. СБУ і МВС відразу слід було перейти на бік натовупу і відкрити збройові кімнати?
Волиняка Показати IP 12 Березня 2015 15:27
Чому не підпав під люстрацію начальник управлінна по нагляду за судами Юрченко О.? Всі обвинувачення для судів проти демократів, майданівців готував і підписував особисто саме Юрченко О. - права рука родича Пшонки, бувшого прокурора області Параки А.А.
Лучанин до Волиняка Показати IP 12 Березня 2015 19:57
Вже набридла ваша тупа і незаконна люстрація. Себе краще пролюстуйте і заспокойтесь. Життя звичайних людей від вашої люстрації не покращується, а тільки погіршилося.
До Показати IP 12 Березня 2015 19:52
Я бачу комусь дуже хочеться позбавити прокуратуру найкращих кадрів і залишити працювати легкопідкупних і тупих прокурорів. Вже звільнили грамотних працівників. Звичайно з дурнями легше домовитись....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus