USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині прокуратура розслідує факти розбещення дівчаток 8 та 9 років

9 Серпня 2016 18:01
Два випадки вчинення злочинів проти статевої недоторканості дітей виявили на Волині. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Органи прокуратури області здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях про виявлені днями в області випадки вчинення злочинів проти статевої недоторканості дітей.

Учора слідчийвідділом Камінь-Каширського ВП Головного управління Національної поліції у Волинській області розпов досудове розслідування за фактом розбещення неповнолітньої (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України) 61-річним мешканцем одного з сіл району.

Пригощаючи 8-річну дівчинку цукерками і печивом, чоловік увійшов у довіру до дитини та з березня поточного року систематично вчиняв розпусні дії щодо неї.

Слідчий відділ Ковельського ВП Головного управління Національної поліції в області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні про задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України).

4 серпня цього року про цей злочин повідомила мешканка Ковеля - мати 9-річної дівчинки.

З'ясувалося, що співмешканець жінки із 2013 року по квітень 2016 року систематично чинив такі дії з дитиною, користуючись її безпорадним станом.

Нині зловмисника розшукують. Учора суд обрав для нього запобіжний захід у виді тримання під вартою.

В обох провадженнях триває досудове розслідування.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 156 КК України передбачає міру покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Санкція ж ч. 3 ст. ст. 153 КК України – міру покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
я Показати IP 9 Серпня 2016 18:46
Розстріляти.
Хрен собачий до я Показати IP 9 Серпня 2016 19:22
Каст**вати. :)
анонім Показати IP 10 Серпня 2016 09:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus