USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затримали волинянина за розбещення 14-річного хлопця

7 Жовтня 2020 10:39
Учора ввечері до Нововолинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на території дачного масиву у Нововолинську невідомий чоловік вчинив розпусні дії щодо 14-річного неповнолітнього.

Зловмисника оперативно затримали, повідомляє поліція Волині.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділення поліції. Правоохоронці провели невідкладні оперативні заходи та протягом декількох годин встановили причетність до скоєння злочину раніше судимого 38-річного уродженця Любомля.

Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри у скоєному та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus